.

.

1000ШТ Капачки за мастило за татуировки Малки, Капачки за Мастила за нанасяне на татуировка, Чаши за Мастило за татуировки Пластмасови за Еднократна употреба Прозра?

1000ШТ Капачки за мастило за татуировки Малки, Капачки за Мастила за нанасяне на татуировка, Чаши за Мастило за татуировки Пластмасови

BGN 12.15
Продукти

【【ЛЕСНА УПОТРЕБА】 : Тези чашки за пигменти лесно почистване и съхранениеИдеален за съхранение на пигмент или мастило за татуировки. 【【ЕДНОКРАТНА чашка】 : Сложи цвят в цвят, чашката, татуировщикам лесно да се цвят и го свалям.Удобно да се използва и се изхвърля, без да се притеснявате за здравето и безопасността. 【【Прозрачен цвят】 : Чаша изпълнени в прозрачен цвят, което е удобно за наблюдение на цвят и използване на пигменти в чашата, спестяване на време. 【【Пластмасов материал】 : Чаша е изработена от висококачествена пластмаса, тя е здрава, я не е лесно да се раздели, което осигурява удобно използване. 【【1000ШТ】 : В опаковка от 1000 броя старчески чаши, които са подходящи за продължителна употреба и замяна.Параметри : Тип изделия : Чаши за мастило за татуировки Материал : пластмаса Брой : 1000 бр. / Пакетцвет : прозрачен съдържание на Пакета : 1000 x чаши за мастило за татуировки.

R

Продукти в категория