.

.

(30 г) Твърди фальцетные зъби Сигурно запълване на липсващите зъбни протези и Развалям разрешения паста за лепило, Определени за временни зъби Пълнител за зъбни про?

(30 г) Твърди фальцетные зъби Сигурно запълване на липсващите зъбни протези и Развалям разрешения паста за лепило, Определени за временни

BGN 0.33
Продукти

➤ Тези стъпки за друг Моля, обърнете внимание, че тези гнезда за зъби може да се използва няколко пъти. 1x 30 г, Определени за временни зъби Зъби и пукнатини False Teeth Твърдо лепило (с изключение на зъбни протези).Когато ще Се Прави Гнезда за Зъби, не Ошпарьтесь!. Размер : Около 4 мм ➤ Дайте Geel да Изстине Около 5 секунди, След като Извадете Го от купата.А след това нанесете Гел Слот за зъби, за да Можете да си Го Сложите към Собствените Си зъби, Ръце Выдавите гел Като В Пространствата между Зъбите, така и на вътрешната страна на зъбите.Това може да Направите Всичко Това е Пълноценна и Съвместимо Гнездо за зъби. ➤ Тези стъпки за друг. Моля, обърнете внимание, че тези гнезда за зъби може да се използва няколко пъти. 1x 30 г, Определени за временни зъби Зъби и пукнатини False Teeth Твърдо лепило (с изключение на зъбни протези).Когато ще Се Прави Гнезда за Зъби, не Ошпарьтесь!. Размер : Около 4 мм ➤ Дайте Geel да Изстине Около 5 секунди, След като Извадете Го от купата.А след това нанесете Гел Слот за зъби, за да Можете да си Го Сложите към Собствените Си зъби, Ръце Выдавите гел Като В Пространствата между Зъбите, така и на вътрешната страна на зъбите.Това може да Направите Всичко Това е Пълноценна и Съвместимо Гнездо за зъби. (30 г) Трайни фальцетные зъби Сигурно запълване на липсващите зъбни протези и развалям различия между тях, четка за лепило, определени за временни зъби, пълнител за зъбни протези за счупен преден зъб. ➤ тези стъпки за друг. Моля, обърнете внимание, че тези зъбните гнезда могат да се използват няколко пъти.Описание на продукта ➤ Извадете четка за дюза и се съхранява в хладилник в продължение на няколко минути, за да гел стана бял.5, тези стъпки за друг. Моля, обърнете внимание, че тези зъбни накрайник може да се използва няколко пъти.✿ Разбърква се в една чаша, а след това извадете, когато тя стане прозрачна Пригответе чаша вряла вода и изсипете около 15 парчета гел (за зъби)1x30 г, Определени за временни зъби Зъби и интервали между тях Твърдо лепило False Teeth (с изключение на зъбни протези) 1, Пригответе чаша вряла вода и изсипете около 15 парчета гел (за зъби)размери на продукта : около 4 мм ➤ Дайте гелю да изстине около 5 секунди след като го извадите от чаша.

R

Продукти в категория