.

.

Пистолет за определяне на цените MX5500 с 5150 бр бели Етикети за етикети и 3 Допълнителни Ролки за нанасяне на Боя, пистолет За определяне на цените, Пистолет за определ?

Пистолет за определяне на цените MX5500 с 5150 бр бели Етикети за етикети и 3 Допълнителни Ролки за нанасяне на Боя, пистолет За определяне

BGN 6.50
Продукти

С 1 пистолет за залепване на етикети, 5150 бр чернильного валяк.Удобен размер 9 х 5,5 см. 3 стилни цветове : жълто, червено, синьо.Включва в себе си знаци "USD", "Euro", "฿", "NO", "RM" и други валутни знаци.До 8 цифри в една линия.Идва с предварително натоварване, може бързо да бъдат използвани за първи път. 【Гратисен комплект на ЦЕНАТА на пистолета】 Можете да закупите един 1 бр. x MX5500 1-лайн 8-цифрен маркировочный пистолет за хранителни стоки (синьо, жълто, червено); 3 бр. x резервни качествени ролки за зареждане на мастилото. 5150 x Етикети от хартия за печат на етикети / пистолет за этикетирования, които са идеални за плавна работа и изравняване на печат. 【8 ВАРИРА ОПЦИИ】 Комплект пистолети за этикетирования е оборудван със система 1 Line и поддържа 8 валути за вашите конкретни нужди : долар юан, HKD, TWD, евро и т. Размер на етикета 8 бита : 21x12 (мм). Направете така, че в нея са били добре видими цифри и знаци за точност при производството на няколко ценови етикети. 【НЕ изисква ИНСТАЛАЦИЯ】 Пистолет за залепване на етикети с едно натискане на спусъка звездичка улавя етикета и настоява за нея.След това печатащата глава е в контакт с чернильным валяк, създавайки идеален отпечатък върху етикета.Бързо извадете этикеточную хартия.Маркери могат да работят, е 6 пъти по-бързо от етикетиране на продукти за ръчно, и повишаване на ефективността на вашата работа. 【КАЧЕСТВЕНА етикет GUN】 Високо качество прави етикета price gun по-силен.Печат в стила на печата оставя гладка и подробно цифрова стойност на всяка выдаваемой вас етикет.След това печатащата глава е в контакт с чернильным валяк, създавайки идеален отпечатък върху етикета. 【ИДЕАЛНО място за бизнес】 Стилен етикет + пистолет, 3 бр. х резервни качествени ролки за зареждане на мастилото. 5150 x Етикети от хартия за печат на етикети / пистолет за этикетирования, които са идеални за плавна работа и изравняване на печат. 【8 ВАРИРА ОПЦИИ】 Комплект пистолети за этикетирования е оборудван със система 1 Line и поддържа 8 валути за вашите конкретни нужди : долар юан, HKD, TWD, евро и т. Размер на етикета 8 бита : 21x12 (мм). Направете така, че в нея са били добре видими цифри и знаци за точност при производството на няколко ценови етикети. 【НЕ изисква ИНСТАЛАЦИЯ】 Пистолет за залепване на етикети с едно натискане на спусъка звездичка улавя етикета и настоява за нея.След това печатащата глава е в контакт с чернильным валяк, създавайки идеален отпечатък върху етикета.Бързо извадете этикеточную хартия.Маркери могат да работят, е 6 пъти по-бързо от етикетиране на продукти за ръчно, и повишаване на ефективността на вашата работа.

R

Продукти в категория