.

.

jojofuny Имитация Яйчен Изкуствени Гнезда Яйца Украса за Яйца, Великденски Яйца Празни Играчки За Бродерия дом Декорации Ръчен Декор на Домашен Фестивал Кутия За Съхр?

jojofuny Имитация Яйчен Изкуствени Гнезда Яйца Украса за Яйца, Великденски Яйца Празни Играчки За Бродерия дом Декорации Ръчен Декор

BGN 2.33
Продукти

Великденски яйца за Хелоуин : те ще прекрасни подаръци за деца за Великден и ще създадат празнична атмосфераГигантски яйца с плънка : ?? ??ПЪЛНИТЕЛ За ВЕЛИКДЕНСКИ КОШНИЦИ; ??Можете да опитате да приготвите от тези яйца, нещо по ваш избор, например, едно бижу за подарък или красиви висящи украшения, а също и за съхранение на шоколадови бонбони или играчки.Пълнители за великден кошница : ?? ??ПРАЗНИ великденски яйца : ??Подходящ за различни тематични партита, карнавали, семейни събития, училищни мероприятия, рождени дни, празнични аксесоари, пълнител за пиняти, пролетно-летния набор от играчки.Великденски яйца ръчно изработени : ИНТЕРИОР от изкуствени ЯЙЦА : Великден, сватба, детски душ, парти по повод деня на раждане и на много други празници или колекция.Кутия шоколадови бонбони, за великденските яйца : ЯЙЦАТА, за да работи с ръцете си : те ще станат незаменима част от вашия дом и украсяват своя великденски украси.Кръст Бод Пакет включва 1 х декорация на великденски яйца Функции-В декор на великденски яйца за фестивалната парти, домашен интериор в стаята и оформление на сцената се използват гигантски великденски яйца. -Материал : пластмаса фалшиви яйца за украса. - Те ще прекрасни подаръци за деца за Великден и ще създадат празнична атмосфера пластмасови яйца. - Великден, сватба, детски душ, парти по повод деня на раждане и на много други празници или колекция. - Те ще станат незаменима част от вашия дом и ще си кутия във формата на яйца за великденски украси. - Многофункционална кутия за партита, които можете да напълните подаръци, бонбони и т. Подарък кутия с формата на яйце.45inch коледна украса.Информация за стоки, Бяла подарък кутия С помощта на тези декорации можете да създадат необичайна пасхалната сцената за украса на вашия дом.Пластмасово яйце Е декорация на великденски яйца.Кутия за съхранение с формата на яйце, Тя може да бъде не само подарък кутия за бонбони, но и красива декорация за Великден. коледна декорация за деца са Изработени от висококачествена пластмаса, те са здрави и безопасни за употреба.яйца на Хелоуин пластмасови наполняемые Те ще прекрасни подаръци за деца за Великден и ще създадат празнична атмосфера.

R

Продукти в категория