.

.

Ipetboom 4 бр. с Творчески комплект за риба Професионален Смукателния Резервоар с Кислород Дифузор Въздушен Балон и Камък за Разтваряне на Мехурчета Чаша Аквариум Мм А?

Ipetboom 4 бр. с Творчески комплект за риба Професионален Смукателния Резервоар с Кислород Дифузор Въздушен Балон и Камък за Разтваряне на

BGN 2.67
Продукти

ПластмасатаВЪЗДУШЕН КАМЕННА ПОМПА - лесно да създава малки мехурчета, които помагат за увеличаване на нивата на кислород и да се осигури циркулацията на хранителни вещества, е полезно и лесно.ПУЗЫРЬКОВЫЙ дифузор - Увеличава площта на изхода на въздушния камък, осигуряване на по-голяма площ за мехурчета, и полезно.ПРОФЕСИОНАЛЕН аквариумный ВЪЗДУШЕН КАМЪК - украсете аквариумный дисплей с помощта на този въздушен камък за създаване на голямо количество мехурчета от кислород.АКВАРИУМНЫЙ въздушен барботьор - Увеличава циркулацията на въздушния поток за насищане на водата с кислород, което е полезно за аквариум, полезно и надеждно.ВЪЗДУШНИ камъни за аквариума - обикновен външен вид и с компактен размер, няма да отнеме много места в аквариума.Списък на пакетите 4 x Аквариумный въздушен камък Характеристики -Въздушен камък пуска мехурчета въздух по-малко, по-плътен, по-равномерно, помага на рибата щастливо плува в аквариум, въздушна каменна помпа за аквариум. -Въздушен камък е подходящ за сладководни и морски аквариуми, хидропоника или аквариуми с въздушно помпа за аквариуми с рибки. -Лесно за производство на малки мехурчета, които помагат за увеличаване на нивата на кислород и да се осигури циркулацията на хранителни вещества, полезен и лесен въздушна помпа. -Удължава срока на експлоатация на вашия хранителен разтвор, можете да помогнете да се запази здравето на риба и стимулируйте растежа на растения хидропонно aquarium air stone. -Материал : Pvc въздушен каменна барботьор за аквариума -Цвят : както е показано на фигура кислороден дифузер за аквариума -Размер : 5,00 X1,20 X1,20 см /1,97 X0,47 X0, за да проверите за хидропоника. -Малък и компактен размер, преносим и лек, лесен за употреба, не заема твърде много място барботьор за аквариум.Описаниетоваров въздушен камък за засмукване Прозрачен визуален материал, можете да видите ясно капацитет.въздушна помпа е Предназначена за подаване на кислород в кожата гидропонную система за отглеждане в аквариум за рибки и аквариума.въздушен пузырьковый камък, за аквариум от висококачествена пластмаса, може да продължи дълго време.пузырьковый дифузер за аквариум Този въздушен каменна барботьор за аквариума е изработен от висококачествен материал за продължителна употреба.

R

Продукти в категория