.

.

BAKELUV 4X4X2,5 Кафяви Мини-Кутии за торти с прозорец | 12 Опаковки | Малки Кутии за печене с прозорец, Малки Сладкарски Кутии, Кутии За печене, Малки Кутии за бисквити, Индив?

BAKELUV 4X4X2,5 Кафяви Мини-Кутии за торти с прозорец | 12 Опаковки | Малки Кутии за печене с прозорец, Малки Сладкарски Кутии,

BGN 3.00
Продукти

? МАЛКИ КУТИИ ЗА ПЕЧЕНЕ : Кутии за печене Bake Luv 4x4x2,5 с прозорец, идеален за всички видове малки продукти като : паста, Бисквити, лакомства, Сладкиши, Торти, десерти, опаковки от бонбони, понички, брауни, ягоди в шоколад ? ОПАКОВКА ЗА ПОДАРЪК : Опаковка не изисква инструменти, лепило или специални умения. ? ГАРАНТИРАНО УДОВЛЕТВОРЕНИЕ Или ВРЪЩАНЕ на ВАШИТЕ ПАРИ : Просто; никакви въпроси.Ако вас не е доволен от нашата кутия за печене с прозорец, моля, уведомете ни, и вие ще имате избор между незабавното връщане или замяна.Ние ориентирана към клиентите организация, високо оценивающая вашият бизнес и с тенденция за подобряване на нашите продукти и услуги въз основа на вашите коментари.Така че напред, натиснете "Добави в количката" сега, докато не е свършила доставка! . На всички е известно, че най-важната съставка при печене - това е Любов, така че нашата мисия в Bake Luv - да доставят хлебни изделия, импрегнирани с една и съща Любов, че и във вашата фурна.Кутии за печене Bake Luv дебели и здрави, да издържат на манипулация, транспорт и полагане, при това те са изискани и елегантни, така че да можете с гордост демонстрират своята сладкиши!.

R

Продукти в категория