.

.

Шредер за хартия ADKHF Офис Автоматичен Мини Домашен Удобен Хеликоптер частици, Шредер за хартия, карти, дискове, файлове, Шредер (Цвят: черен, размер: 328 *220 * 363 мм)

Шредер за хартия ADKHF Офис Автоматичен Мини Домашен Удобен Хеликоптер частици, Шредер за хартия, карти, дискове, файлове,

BGN 11.52
Продукти

Напълно автоматично рязане, свободни ръцеСтоманени ножове здрава, за нарязване и трайни.Прозрачен прозорец за визуализация по всяко време да следи нарязана хартия и своевременно се почиства от нея.Ниско ниво на шум, няма да се отрази на околните.Идеална за дом, офис, училище и т. Напълно автоматично рязане, свободни ръце.Стоманени ножове здрава, за нарязване и трайни.Прозрачен прозорец за визуализация по всяко време да следи нарязана хартия и своевременно се почиства от нея.Ниско ниво на шум, няма да се отрази на околните.Идеална за дом, офис, училище и т. Особеност : Напълно автоматично рязане, свободни ръце.Стоманени ножове здрава, за нарязване и трайни.Прозрачен прозорец за визуализация по всяко време да следи нарязана хартия и своевременно се почиства от нея.Ниско ниво на шум, няма да се отрази на околните.Идеална за дом, офис, училище и т., Опаковка съдържа : 1 * Шредер Забележка : 1. Моля се допуска грешка при 2-3% от ръчно измерване.Преди да заложите, уверете се, че нямате нищо против. Цветовете могат да се различават в зависимост от монитора, моля, обърнете се към самия продукт.Стоманен нож здрава, за нарязване и е здрава.

R

Продукти в категория