.

.

Незаменим чаша за пътна чаши AF.Подарък за лекар, медицински сестри, Лекари, медицински сестри.Благодаря ви, Благодаря ви Подаръци за Медицински специалист, Лекар, м?

Незаменим чаша за пътна чаши AF.Подарък за лекар, медицински сестри, Лекари, медицински сестри.Благодаря ви, Благодаря ви Подаръци за

BGN 0.33
Продукти

❤ ПОДАРЪЦИ са най-добрите МЕДИЦИНСКИ специалисти -Подарък за зъболекар, Зуботехника, Медика, Хигиенист, лекар, медицински сестриБлагодарност, Абитуриентски бал, рожден Ден, коледа, Коледни подаръци за Мъже и жени. ❤ Безопасно - одобрен от FDA и LFGB, храни благородна тежка неръждаема стомана 18/8, не е нужно да се притеснявате за това, че чашата е счупена.Кутията не съдържа BPA.Небьющийся метална чаша AMZUShome от неръждаема стомана е вашият перфектен избор. ❤ ВАКУУМНА ИЗОЛАЦИЯ-с ДВОЙНИ стени - Конструкция вакуумна изолация с двойни стени позволява да се съхранява на 20 грама топли напитки повече от 3 часа, а студени напитки студени в продължение на 9 часа.Нашият изолиран чаша с капак от неръждаема стомана, подходящ както за външна, така и за домашна употреба. ❤ Характеристики на продукта - 20 грама, устойчив на абразия, устойчиви на корозия, преносими, трайни, за многократна употреба, небьющийся метална чаша с двойни стени от неръждаема стомана с капак.Идеални подаръци за Деня на благодарността, Коледа, рожден Ден и т. ❤ ЗАЩИТА от пот -дизайн без пот гарантира, че ръцете ви ще останат сухи.Подаръци доктор, медицинска сестра.

R

Продукти в категория