.

.

Двигател с обем 6.0 литра Сребрист Алуминиев Икона Емблема за Ford Екскурзия F250 F350 Turbo Diesel Super Duty Truck Мощност Ход на Дизеловия двигател е Подходящ За Други Превозни Сред?

Двигател с обем 6.0 литра Сребрист Алуминиев Икона Емблема за Ford Екскурзия F250 F350 Turbo Diesel Super Duty Truck Мощност Ход на Дизеловия

BGN 13.03
Продукти

Не евтини винил емблеми със стикери, които обикновено може да се намери в Интернет Значително по-добро качество!Изработен е от специален алуминий за създаване на триизмерни форми.Бърза и лесна инсталация!Прибл.Ширина 3,50 "" x Височина.83" инча [88,5 mm x 21 mm].Авиационен алуминий качеството на T-6061. 100% защита от атмосферни влияния.Цветно твърдо анодиране осигурява трайно покритие.Висококачествена емблемата на OEM.Идва с самоуправление в основата на 3 м. и е Готов за нанасяне върху ВСЯКА гладка, чиста и суха повърхност.Нашата емблема обем 6,0 л е Ок.Ширина 3,50 инча x височина .83 инча [88,5 mm x 21 mm].Емблема е изработена от висококачествен авиационен алуминий с твърда анодированным покритие за да се гарантира трайни резултати.Той идва с самозалепваща лента 3 М за лесна инсталация.Той може да се инсталира върху ВСЯКА гладка повърхност от вътрешната или външната страна на всеки автомобил.Внесени от Япония.Можете да инсталирате тази емблема на багажника на колата, калници, вътрешна конзола и т. * Забележка : Някои емблеми и изглеждайте страхотно на мобилни телефони, лаптопи и компютри. ** Забележка : Преди да приклеиванием повърхността трябва да бъде чиста и суха. *** Забележка : Моля, имайте предвид, че това не са евтини винил емблеми със стикери, които се продават мнозинство в Интернет.Емблема е изработена от висококачествен АЛУМИНИЙ и е доста по-различна.

R

Продукти в категория