.

.

Закопчалка за наземни мин на Едно - и двухрядный комплект Т-образни пръчки С противоскользящим гумена стена за наземни мин с възможност да се движат на 360 градуса, П?

Закопчалка за наземни мин на Едно - и двухрядный комплект Т-образни пръчки С противоскользящим гумена стена за наземни мин с

BGN 37.33
Продукти

1 Комплект : Всичко, което ви трябва, е включено : дюза за дръжки от неръждаема стомана с един и няколко захватами от висококачествена неръждаема стомана с гумена дръжка, както и дюза за наземни мин от неръждаема стомана премиум-клас с 3 винта (общо 3 продукти) 2 Функции : Ние сме създали най-тежки, плътни и като цяло най-надеждни кюлчета на пазара.Т-образна каишка е 30,3 инча (78 см.С една ръка под ъгъл броя Т-образни пръчки е 8,6 инча (22 см), докато завъртане на буш земя на мините е 8-инчов (20,3 см).Всички те са произведени от неръждаема стомана с черно прахово покритие и бяха плътно опаковани, за да се гарантира дълголетие!Ние също така са се погрижили за това, че всеки ред от т-образни пръчки е покрита с плъзгане гума с професионално качество, за да се гарантира вашата безопасност. 3 Универсални - от становой тяга до Т-образни редове на бара или дори жима от раменете.Две включени ленти обхващат всички съществуващи упражнения по консолидацията на наземни мин. Специално сме разработили комплект с всички две дупки, така че независимо от това, коя мряна използвате 1 "или 2", всичко това е чудесно.Лесно и безопасно тренирайте своето Ядро, раменете, гърба и трицепса. 4 Лесна инсталация - напълно безинструментальная инсталация.Просто разкрийте и плъзнете всичко на мястото си, като използва стандартната летвата (1 "или 2 ") и две статистическа плоча.Завършване на цялата инсталация трябва да отнеме по-малко от 20 секунди. 5 Спестяване на пространство : Комплект rumiana ви предоставя голямо разнообразие от възможности за тренировки са ограничени, можете да се настанят където и когато пожелаете.сега той е удобен за лични треньори, инструктори bootcamp, собственици на спортни зали и всички, които имат домашен фитнес зала. 1 Комплект : Всичко, което ви трябва, е включено : дюза за дръжки от неръждаема стомана с един и няколко захватами от висококачествена неръждаема стомана с гумена дръжка, както и дюза за наземни мин от неръждаема стомана премиум-клас с 3 винта (общо 3 продукти). 2 Функции : Ние сме създали най-тежки, плътни и като цяло най-надеждни кюлчета на пазара.Т-образна каишка е 30,3 инча (78 см.С една ръка под ъгъл броя Т-образни пръчки е 8,6 инча (22 см), докато завъртане на буш земя на мините е 8-инчов (20,3 см).

R

Продукти в категория