.

.

Alipis 10 бр. Обеци-Гривни, Стенни Железни Скандинавските Стенни Стелажи-Карамфил, Поставки, Подложки, Орнаменти, Дъски, Организаторите, Органайзер, Битова Употреба, Об?

Alipis 10 бр. Обеци-Гривни, Стенни Железни Скандинавските Стенни Стелажи-Карамфил, Поставки, Подложки, Орнаменти, Дъски, Организаторите,

BGN 2.33
Продукти

Висящи поставка на обеци : - Нашата поставка за демонстрация на златни бижута е подходяща за поставяне в комодах, спалните, както и за демонстрация на бижута в търговски центрове, за демонстрация на обици по рафтовете на магазините или дори като подпори за демонстрация на бижутаСтенен държач за обеци : Това е приятно украса за вашия гардероб, удобно, за да отговори на вашите нужди в изображението.Стенни закачалки за обеци : Те са подходящи за поставяне на обици и игли, за да са подредени, чисти и опрятны.Държач за висулки Jwelry : Пръстени, щифтове и обеци е много лесно да се разглежда и събират, когато им висеше на него.Органайзер за обеци : Уникален дизайн прави рафта за съхранение на по-привлекателна, публично съхранение, разбираемо от пръв поглед.Пратката включва 2 висящи дъски Особености - идеална за демонстрация на бижута, кристали, подаръци и малки обекти, в магазина, у дома и на изложба. - Тази поставка за демонстрация е направена от висококачествен материал за продължителна употреба. - Той чудесно показва вашите бижута, благодарение на иновативни дизайн и деликатни майсторство. -Размер : 28,00 X18,00 X0,20 см /11,00 X7,07 X0,08 инча-Цвят : златист - Уникален дизайн прави рафта за съхранение на по-привлекателна, публично съхранение, разбираемо от пръв поглед. -Материал : желязо - Този багажник за изложбата на стоки предпазва бижута от замърсяване, много добър титуляр за бижута.Информация за стоки, Висящи поставки за обици В тях достатъчно място за съхранение и демонстрация на колиета, обеци и др Титуляр за суспензии jwelry Спестява място и се урежда бъркотия на вашия тоалетката масичката. органайзер за обеци Този продукт представлява поставка за бижута, произведени от висококачествени материали и може да се използва в продължение на дълго време.

R

Продукти в категория