.

.

Смарт часовници за деца, подарък за момчета, детски Играчки за 8-10 години, Детски часовници за момчета от 8 до 12 години с вашата Камера, Музикален плейър, Забавни пода?

Смарт часовници за деца, подарък за момчета, детски Играчки за 8-10 години, Детски часовници за момчета от 8 до 12 години

BGN 1.33
Продукти

【Обновени детски часовници】 Обновени детски умни часовници за момичета предлагат 26 игри-пъзели, които развиват логическото мислене на децата, скорост на реакция и визуално-моторна координацияТой има солидна алуминиева рамка и 1,54-инчов сензорен екран IPS HD, което улеснява използването му от деца.Функцията за проследяване на навици помага на децата да изработи полезен навик, който я прави различна играчка за момичета и момчета на възраст над 4 години. 【Многофункционални умни часовници за деца】 Нашите детски часовник със сензорен екран с удобни и ефектни функции, като селфи-камера, MP3 плейър, диктофон, проследяване на навици, игри, крачкомер, фенерче, аларма, хронометър, калкулатор, на тема, защита, родителски контрол и др.Това е идеален подарък за 6-8 момичета и момчета. 【Умен часовник с висока резолюция и ви позволяват да играете по всяко време и на всяко място, като децата щастливо детство. 【Страхотни подаръци за деца】 Това е чудесен подарък за момичета и момчета 6-8 години, за рожден ден, Великден, Коледа, фестивали и празнични дни.Ние предлагаме гаранция и доживотна поддръжка на клиенти.Обръщайте се към нас с всякакви въпроси и ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа.

R

Продукти в категория