.

.

Комплект бутони за своята практика QubeleyNT Копчета за Тафтинга, Обтянутые кърпа, Комплект Копчета за своята практика с 1 комплект инструменти за ключалката, 50 групи о?

Комплект бутони за своята практика QubeleyNT Копчета за Тафтинга, Обтянутые кърпа, Комплект Копчета за своята практика с 1 комплект инструменти

BGN 20.97
Продукти

1 по-добре за леки материи - Ако е предназначен за вдигане на тежки предмети обивочной плат, нарязани на колкото се може повече кърпа или използвайте лепило, преди прижатием един към друг. Простота и лекота на работа-в комплект бутони на капака се предлагат инструменти и бутони.Разполага с 1 набор от инструменти и 50 комплекта бутони за корицата. Широко приложение -Подходящ за ръчно изработени сувенири, училищни мероприятия, известни марки, персонализирани подаръци за рожден ден, празнични подаръци и проекти за домашен декор.Може да се носи с дрехи, раници, завязками за коса, обеци, шапки или други поделками от плат. Чудесен материал - Ние сме професионален производител на копчета.Нашите алуминиеви части за копчета са произведени в днешния высокоточном оборудване с добра консистенция, без чеп, гладка, не са токсични и издръжливи.Предупреждение - Не е за деца под 3 години.Децата над 3-годишна възраст, моля, действайте под ръководството на възрастен. по-добре за леки материи - Ако е предназначен за вдигане на тежки предмети обивочной плат, нарязани на колкото се може повече кърпа или използвайте лепило, преди прижатием един към друг. Простота и лекота на работа-в комплект бутони на капака се предлагат инструменти и бутони.Разполага с 1 набор от инструменти и 50 комплекта бутони за корицата. Широко приложение -Подходящ за ръчно изработени сувенири, училищни мероприятия, известни марки, персонализирани подаръци за рожден ден, празнични подаръци и проекти за домашен декор.Може да се носи с дрехи, раници, завязками за коса, обеци, шапки или други поделками от плат. Чудесен материал - Ние сме професионален производител на копчета.Нашите алуминиеви части за копчета са произведени в днешния высокоточном оборудване с добра консистенция, без чеп, гладка, не са токсични и издръжливи.Предупреждение - Не е за деца под 3 години.Децата над 3-годишна възраст, моля, действайте под ръководството на възрастен.

R

Продукти в категория