.

.

REDCAMP 4-Крак Походный Маса с Оксфордским Организатора за съхранение, с Регулируема Височина, Лек Портативен Сгъваем Плот за Приготвяне на храна за Пикник на открито ?

REDCAMP 4-Крак Походный Маса с Оксфордским Организатора за съхранение, с Регулируема Височина, Лек Портативен Сгъваем Плот за

BGN 50.66
Продукти

Мрежест Органайзер за съхранениеЗдрава ключалката.Универсален походный маса. 【2 Регулируеми по височина】 Открит размер на този складного плот на 4 метра е 48 "Lx24".By добавяне или премахване на удлинительные крака, можете да инсталирате маса на две различни височини - 21 инча и 28 инча.Опаковка Размер в сгънат наполовина формата е 24 "x24"x3". 【Шкафчета с голям капацитет】 Нашата маса за пикник е оборудван с голям проверите за съхранение на всички видове храна, напитки или прибори за хранене.Шкафа е изработен от здрав плат Оксфорд 400 D.Дизайн на цип предпазва от загубата на предмети.Две парчета дърво, помагат за подобряване на носещата способност. 【Трайна и стабилна】Уличен походный маса с отделение за съхранение е изработен от здрава плотове от МДФ и алуминиеви тръби с диаметър от 25 мм. U-образна рама отстрани и защитно капаче правят маса устойчив на употреба.Той побира до 70 килограма. 【Многофункционална маса】 Този висок алуминиев походный маса може да се използва като маса за пикник на открито, масичка за подлагане на колелата, барбекю, сервировочный маса за хранене, холна маса във вътрешния двор за възрастни и деца, метален походный масичка за плаж, риболов. 【Лесен монтаж и носене】 Лесно да инсталирате походный маса в продължение на 1 минута.Можете да вземете този 4-крак сгъваема масичка с регулируеми по височина крака по всяко удобно за вас място с помощта на удобната дръжка.Неговите компактни размери в сгънат вид също така позволява лесно да се съхранява в затворено пространство. 【2 Регулируеми по височина】 Открит размер на този складного плот на 4 метра е 48 "Lx24".By добавяне или премахване на удлинительные крака, можете да инсталирате маса на две различни височини - 21 инча и 28 инча.Опаковка Размер в сгънат наполовина формата е 24 "x24"x3". 【Шкафчета с голям капацитет】 Нашата маса за пикник е оборудван с голям проверите за съхранение на всички видове храна, напитки или прибори за хранене.Шкафа е изработен от здрав плат Оксфорд 400 D.Дизайн на цип предпазва от загубата на предмети.Две парчета дърво, помагат за подобряване на носещата способност. 【Трайна и стабилна】Уличен походный маса с отделение за съхранение е изработен от здрава плотове от МДФ и алуминиеви тръби с диаметър от 25 мм.

R

Продукти в категория