.

.

Калъф Nillkin Airpods Pro 2 2022 с Надеждни магнити-ключалки, Калъф Airpods Pro 2-ро поколение за мъже и жени, с Метална брелоком, Хладно устойчив на удари Защитен калъф за цялото тял?

Калъф Nillkin Airpods Pro 2 2022 с Надеждни магнити-ключалки, Калъф Airpods Pro 2-ро поколение за мъже и жени, с Метална

BGN 10.66
Продукти

【Съвместима модел】Този пълен размер, калъф airpod pro е разработен специално за зарядно своята практика Apple Air Pods Pro 2-ро поколение (издаден през 2022 г Конструкция от 2 части осигурява гъвкава отваряне на своята практика Air Pods Pro. ⚠️ Забележка : Не за ❌Air Pods 1-ви, Air Pods 2-ри, Air Pods 3-то поколение, Air Pods Pro (1-во поколение) 2019 година на издаване❌. 【Надежден заключване】 Този калъф за airpods pro 2-ро поколение снабден с защитен брава с 4 магнити, които може бързо да се отварят, като щракнете върху капака на своята практика airpods pro 2-ро поколение.Точно защелкивающийся превключвател позволява чехлу за зареждане на Air Pods внимателно затвори и гарантира, че на горната част на кутията няма да падне.Преносим метален карабинер позволява носене на Air Pods Pro 2 навсякъде. 【Защита на 360 градуса】 Здрав устойчив на удари калъф airpods pro 2 е изработен от здрав материал с военно предназначение TPU + КОМПЮТЪР, който осигурява пълна защита на своята практика ipod pro 2 от падане, удари и надраскване. Здрава и гладка повърхност предпазва кожата от дразнене; защита от изпотяване и надраскване повишава сигурността на своята практика Airpods Pro 2. 【Удобна за зареждане】 Калъф Airpod pro 2 поддържа кабелна и безжична зареждане, без да махате калъф Air Pod Pro 2 е с led подсветка.Точни деколтета осигуряват свободен достъп до бутона за нулиране на задния панел, зарядно своята практика.Този калъф за Air Pod Pro 2 е подходящ за използване на всички функции, без никакви смущения. 【Че получавате】 1 * Калъф за Airpods Pro 2 (издаден през 2022 г.), 1 * Карабинер. (Air Pods Pro 2 и калъф за зареждане В комплекта не са включени.) Ние решаваме всички въпроси, свързани с качеството, чрез ЗАМЯНА или връщане на парите в рамките на 1 година, през целия приятелско обслужване на клиенти, по всякакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас. 【Забележка】 Този калъф за airpods pro 2 е във формата на набиране от 2 теми, преди да го използвате, моля, отклейте 3-метрова самозалепваща се лента от вътрешната страна на горния капак, за да е по-добре да затегнете горния капак, както магнити в джоба airpods pro 2 взаимно изключващи се на едно ниво, при натискане те веднага отклеиваются, че е много подходящ като подарък.

R

Продукти в категория