.

.

2 Бр. Гумен Валяк, за да се перушина и 2 бр. Пинсети за Изтривалки, Гумен Валяк, за да Перушина SENHAI, Лепило с Валяк за Перушина мастило, за полагане на тапети, Блок Щампо?

2 Бр. Гумен Валяк, за да се перушина и 2 бр. Пинсети за Изтривалки, Гумен Валяк, за да Перушина SENHAI, Лепило с Валяк за Перушина

BGN 38.35
Продукти

Високо качество : В горната част на дръжката има стърчащи дизайн.След употреба просто го обърнете с главата надолу.Той е предназначен за отделяне от земята, за да се избегне замърсяване на чиста повърхност.Високо качество : Нашите ролкови брейеры, изработени от здрав и еластичен гумен валяк, рамка от неръждаема стомана и пластмасови химикалки.Пинсети : Пинсети с широк връх и на една кука може да се използва за отстраняване на чужди нишки или излишък материал без лепило или за надеждно задържане.Лесен за използване : с Ергономичен дизайн, лесно се справя. Гладка цилиндрична повърхност валяк го прави по-гладка и еднаква при отстраняване на мастило или лепило.Проектиране, дизайн : В горната част на дръжката има стърчащи дизайн.След употреба просто го обърнете с главата надолу.Той е предназначен за отделяне от земята, за да се избегне замърсяване на чиста повърхност.Широко приложение : Гумен валяк, за да перушина идеален за строителни инструменти, издълбани повърхности или инструменти за щамповане, производство на щампи, цветни блокове, рисуване, албуми, албуми тапети и т., най-Високо качество : Нашите ролкови брейеры, изработени от здрав и еластичен гумен валяк, рамка от неръждаема стомана и пластмасови химикалки.Пинсети : Пинсети с широк връх и на една кука може да се използва за отстраняване на чужди нишки или излишък материал без лепило или за надеждно задържане.Лесен за използване : с Ергономичен дизайн, лесно се справя. Гладка цилиндрична повърхност валяк го прави по-гладка и еднаква при отстраняване на мастило или лепило.Проектиране, дизайн : В горната част на дръжката има стърчащи дизайн.След употреба просто го обърнете с главата надолу.Той е предназначен за отделяне от земята, за да се избегне замърсяване на чиста повърхност.Широко приложение : Гумен валяк, за да перушина идеален за строителни инструменти, издълбани повърхности или инструменти за щамповане, производство на щампи, цветни блокове, рисуване, албуми, албуми тапети и т.

R

Продукти в категория