.

.

Плот за приготвяне на лед R. W. FLAME, Преносима Льдогенераторная машина с самоочисткой, 26,5 кг / 24 часа и 6 минути / 9 бр., Топката лед, Лъжичка за лед и кошница, Ръчно Лед за ?

Плот за приготвяне на лед R. W. FLAME, Преносима Льдогенераторная машина с самоочисткой, 26,5 кг / 24 часа и 6 минути / 9 бр.,

BGN 2.67
Продукти

【Бързо и ефективно приготвяне на лед】 Компактен лед R FLAME може да готви 9 кубчета лед за 6 минути и 30 минути ще 0,55 паунда на лед за повече от 3 чаши напитки.Той може да се обърне за широк спектър от различни места на използването, като домашно парти / ежедневна употреба / семейна вечеря. 【Компактен и портативен дизайн】 С размер на 11.73 инча и тегло от 14,74 килограм компактен лед ще ви спести място и може да бъде носене на всяко удобно място за вас с помощта на писалката, например, на плота / кухня / бар / къща / фургон / офис. 【Просто начин на приготвяне на лед с едно докосване】Стъпка 1 : добавяне на машина чаша вода.Стъпка 2, натиснете бутона ВКЛ.Стъпка 3, просто чака, когато се охлади.Тогава ще можете по всяко време да получи чаша пресен лед, само с едно кликване на един компактен льдогенератора R. 【Bullet Ice Cubes, Бързо охлаждане】 Компактен лед R. FLAME произвежда кубчета лед във формата на куршум.Бронирани леда е по-голяма площта на контакт, от класически кубичен лед, което ви позволява бързо охлаждане на напитки с по-висока ефективност на охлаждане. 【Автоматична функция самопочистване】 Компактен лед R. FLAME, оборудван с функция за автоматично самопочистване, е достатъчно да натиснете бутона за включване за около 5 секунди, и машината ще започне дълбоко почистване себе си.Машината да може да ви осигури здрав и пресен лед на дълъг живот.

R

Продукти в категория