.

.

12 Бр. Выпускная Шапките с Чар на 2023 година, Выпускная Шапка с Пискюли, Выпускная Шапка, Декорации с пискюли за бала (2023, Небето-синьо)

12 Бр. Выпускная Шапките с Чар на 2023 година, Выпускная Шапка с Пискюли, Выпускная Шапка, Декорации с пискюли за бала (2023, Небето-синьо)

BGN 1.00
Продукти

【Отличен набор от】 : mailto включва 12 бр изпускателни кисточек със златни висулки 2023 година на издаване, всяка с обща дължина 15,7 /40 см инча; те са леки и здрави, достатъчно ви позволява да ги споделяте със своите приятели, съученици. 【Избор на бижута】 : всяка коса за бала с златен чар 2023 година на издаване и тежка метална закопчалка-собственик, удобно за вас, за да добавите нотка на блясък на вашия абитуриентски церемония, свидетелстват момент на важно да се постигне. 【Надежден материал】 : пискюл бала шапка е изработена от висококачествен полиестер, гладка, мека и удобна, няма да чувствате тежест или дискомфорт при използването им; украса под формата на 2023 произведени от метален материал, водонепроницаемое, не е лесно да избледняват, ръжда или корозия, не е лесно да промените цвета или деформация. 【Идеален за подарък за бала】 : тези четката за бала 2023 година могат да станат прекрасен сувенир великолепие на бала на церемонията, са подходящи за вашата форма на бакалавърска и шапка бакалавърска степен, за да се създаде имате изключителен спомен, те могат да имате най-ценни спомени. 【Широко приложение】 : четката за абитуриентски кепок са стандартни за всички освобождаването на всяко ниво в училища, колежи и университети, носете ги на кепках и да комбинират с академичните рокли, за да оставите незабравими спомени за цял живот, а също така е чудесен подарък за вашия приятел, който е на път да завърши училище. 【Отличен набор от】 : mailto включва 12 бр. изпускателни кисточек със златни висулки 2023 година на издаване, всяка с обща дължина 15,7 /40 см инча; те са леки и здрави, достатъчно ви позволява да ги споделяте със своите приятели, съученици. 【Избор на бижута】 : всяка коса за бала с златен чар 2023 година на издаване и тежка метална закопчалка-собственик, удобно за вас, за да добавите нотка на блясък на вашия абитуриентски церемония, свидетелстват момент на важно да се постигне. 【Надежден материал】 : пискюл бала шапка е изработена от висококачествен полиестер, гладка, мека и удобна, няма да чувствате тежест или дискомфорт при използването им; украса под формата на 2023 произведени от метален материал, водонепроницаемое, не е лесно да избледняват, ръжда или корозия, не е лесно да промените цвета или деформация. 【Идеален за подарък за бала】 : тези четката за бала 2023 година могат да станат прекрасен сувенир великолепие на бала на церемонията, са подходящи за вашата форма на бакалавърска и шапка бакалавърска степен, за да се създаде имате изключителен спомен, те могат да имате най-ценни спомени. 【Широко приложение】 : четката за абитуриентски кепок са стандартни за всички освобождаването на всяко ниво в училища, колежи и университети, носете ги на кепках и да комбинират с академичните рокли, за да оставите незабравими спомени за цял живот, а също така е чудесен подарък за вашия приятел, който е на път да завърши училище.

R

Продукти в категория