.

.

SOLUSTRE 4шт Капацитивен Стилус Перьевая Дръжка Уши Экранный Стилус Офис Аксесоари Универсален Стилус Таблет Стилус Най-Стилна Писалка Писалка за Сензорен екран Сили?

SOLUSTRE 4шт Капацитивен Стилус Перьевая Дръжка Уши Экранный Стилус Офис Аксесоари Универсален Стилус Таблет Стилус Най-Стилна Писалка

BGN 1.00
Продукти

СТИЛУС с влакнести фитил - различно стабилна и надеждна текстура, него не е лесно да се прекъсне, и той ще ви известно времеСТИЛУС ЗА по - различен стабилна и надеждна текстура, не се поддава на обработка, ви служи известно време.ДРЪЖКИ СТИЛИСТ - высокочувствительные, на допир е гладко, по-леки, по-удобни за употреба.Писалка за сензорен екран за ОФИСА - Вие можете да използвате този стилус за свободно рисуване, правене на офис бележки, записване на идеи. мобилна сензорна писалка е Лесен за дизайн, лесен за употреба, я не е лесно да се деформира, вие можете да я използвате с доверие.Пратката включва 4 х капацитивни дръжки Характеристики Материал : силикон, дръжка за смартфон от магниево-алуминиева сплав, Размер : 14,00 X1,00 X1,00 см / 5,50 X0,39 X0 повърхност на писалката. -Цвят : сребърен, син, червен, зелен Стилус - Силиконов накрайник, устойчив връх на писалката, не е нужно да се притеснявате за това, че стилус поцарапает на екрана на телефона. - Това е солидна и надеждна текстура, него не е лесно да се прекъсне, и той ще ви известно време в цифров вид. - Осигурява плавен процес на писане, подобен на работата на пера", на таблетката със сензорен екран или телефон с волоконным връх на писеца. - Двойна странична гумена глава дръжки, корпус на писалка е проектиран в процеса на почистване, обработка на анодиране на мобилни сензорна писалка от магниево-алуминиева сплав. - Вие можете да използвате този стилус за свободно рисуване, правене на офис бележки, запис на вдъхновение и т.ОписаниетабЛетная дръжка с екран с Нея не е лесно да се деформира, и тя ще ви донесе много удобства. цифров молив - това е така, защото нашите продукти могат да задоволят вашите нужди.Капацитивен стилус Ако търсите професионално перо докосване на екрана, след това ви тук. калъф за върха на писеца е Изработен от висококачествен материал, той е практичен и е здрава за по-дълга употреба.

R

Продукти в категория