.

.

Нощни Куки, Вратата, Окачен на Кука, Без Перфорирана Врата, Закачалки, Подвижни Рафтове за съхранение Палто, Чанта, аксесоари за Врати Закачалка, Семеен Кука За Дрех?

Нощни Куки, Вратата, Окачен на Кука, Без Перфорирана Врата, Закачалки, Подвижни Рафтове за съхранение Палто, Чанта, аксесоари

BGN 2.67
Продукти

✲ Можете да използвате тези куки в бани, помещения, кухнята и гаража, за да виси на различни предмети, като колиета, кафе чаши, буркани, палта, колани, чанти, бижута, кошници, кухненски принадлежности, ключовете и така нататък ❤Тези куки са практични и декоративни.Те са много подходящи за партита и семейни почивки.Можете да ги използвате, за да публикуваме подаръци на празника. ❤На куката е изработен от висококачествен материал, издръжлив и висококачествен, него не е лесно да се деформира, така че той има дълъг срок на служба и гладка повърхност, която също е добра украса у дома. ❤Малък размер, удобен за съхранение, без да използвате тези декоративни куки той изглежда като част от декора, като направите дома си по-привлекателен. ❤Тя се прилага и в спалнята, кухня, баня и дом, и се използва за закачане на палтото, кърпи, чанти, шапки и други ежедневни аксесоари. ✲ Можете да използвате тези куки в бани, помещения, кухнята и гаража, за да виси на различни предмети, като колиета, кафе чаши, буркани, палта, колани, чанти, бижута, кошници, кухненски принадлежности, ключовете и така нататък. ❤Тези куки са практични и декоративни.Те са много подходящи за партита и семейни почивки.Можете да ги използвате, за да публикуваме подаръци на празника. ❤На куката е изработен от висококачествен материал, издръжлив и висококачествен, него не е лесно да се деформира, така че той има дълъг срок на служба и гладка повърхност, която също е добра украса у дома. ❤Малък размер, удобен за съхранение, без да използвате тези декоративни куки той изглежда като част от декора, като направите дома си по-привлекателен. ❤Тя се прилага и в спалнята, кухня, баня и дом, и се използва за закачане на палтото, кърпи, чанти, шапки и други ежедневни аксесоари.Материал : Желязо Цвят : черен, бял Размер : 12,5 см Характеристики : удобна инсталация Количество : 1бр.

R

Продукти в категория