.

.

Калъф за колан за безопасност chaqlin Sloth, Изработени по Индивидуална заявка за Възрастни и Деца, Калъф за автомобилния предпазен Колан, 2 опаковки, Универсален, Мек и У?

Калъф за колан за безопасност chaqlin Sloth, Изработени по Индивидуална заявка за Възрастни и Деца, Калъф за автомобилния

BGN 2.33
Продукти

[Висококачествен калъф за колан на автомобила, 2 бр]-Хастар за колан на автомобила се изчислява на дълги години, подходящ за възрастни, жени и деца, и може да осигури по-добро омекотяване при известен спиране или нещастни случаи, а също така може да защити раменете на вашето семейство. [Универсален дизайн]-Тези покривала за автомобилни предпазни колани могат да се регулират, можете да се регулира ширината и са идеални за вашия устройствения колан за безопасност, и те могат да се адаптират всички марки автомобили. [Може да се използва за повечето колани]-колани, колан, чанта за фотоапарат, чанта за памперси, багаж, чанта за лаптоп, чанта-месинджър и т. Могат да се разглобяват, пране, много лесно за почистване. [Лесна за употреба] - Никакви допълнителни инструменти не се изисква.Просто увийте ги около колан за безопасност, след като сте затянете колан, след това можете просто да избута го в положение, което ви подхожда най-добрия начин. [ГАРАНЦИЯ за 100% удовлетвореност] - Ние предоставяме 100% удовлетворенный обслужване и гаранция.Всеки проблем, моля не се колебайте да се свържете с нас.Ние ще ви предложим задоволителни решения.Добре дошли в CHAQLIN, калъф за автомобилния предпазен колан с 3 D забавен дизайн, универсален, подходящ за вас Калъф за автомобилния предпазен колан Характеристики : - Изработен от висококачествена неопреновой тъкан -Допълва интериора на всеки автомобил - Дишаща и лесна за ползване - Лесна инсталация - Предлага изобилие от модерни цветове за избор - Машинно пране на Помещение и включва : 2 опаковки Калъф за автомобилния предпазен колан Инструкция за почистване на Мат за миене на съдове Измийте ръчно с хладка вода с няколко капки сапун за миене на съдове.След това се мотае да изсъхне. Машинно пране при деликатни настройки.След това се мотае да изсъхне. Обслужване на клиенти се стреми да създаде по-добър търговски опит за купувачите, ако имате някакви въпроси и недоволство, моля, свържете се с нас, ние ще ви дадем задоволителен отговор.

R

Продукти в категория