.

.

Мъжки работни обувки, за майстори, Водоустойчиви мъжки работни обувки с 6-инчов Композитным пръсти, Устойчиви на Хлъзгане, Пробиване, Защитни работни ботуши EH с гум?

Мъжки работни обувки, за майстори, Водоустойчиви мъжки работни обувки с 6-инчов Композитным пръсти, Устойчиви на Хлъзгане, Пробиване,

BGN 1.33
Продукти

Чорап от неметаллического композитни материалиASTM F247-11 Номинална I/75 C/75 EH.Стелка PORON Xrd; Междинна подметка от кевлар, устойчиви на пробиване; Гумена подметка, устойчива на хлъзгане.Дължина на вала е около 6 см от простора. 【Абсолютно лесен】 За разлика от тежки обувки със стоманени пръсти, тези обувки с неметаллическим защитно бомбе са ефективна форма за по-голям комфорт в областта на носа и максимална мобилност.Те отговарят на стандарт ASTM F247-11 I / 75 C / 75 EH, а подметка от кевлар, устойчив на проникване вътре, ще ви осигури гъвкава защита под краката си. 【Водоустойчива подметка от кевлар, защищающая от пробиви; Гумена подметка, устойчива на хлъзгане.Дължина на вала е около 6 см от простора. 【Абсолютно лесен】 За разлика от тежки обувки със стоманени пръсти, тези обувки с неметаллическим защитно бомбе са ефективна форма за по-голям комфорт в областта на носа и максимална мобилност.Те отговарят на стандарт ASTM F247-11 I / 75 C / 75 EH, а подметка от кевлар, устойчив на проникване вътре, ще ви осигури гъвкава защита под краката си. 【Водоустойчив и дълголетие】 Висококачествена водоустойчива кожа с водоустойчива мембрана пази краката сухи дори и при изпълнение на работи на открито при дъжд или спазването на срокове по време на снеговалеж.Както е лесна гумена подметка, устойчива на абразия, изложени на въздействието на масла, киселини, основи и приплъзване, също така дава увереност на всяка крачка. ☛Освен това, тези мъжки работни обувки са оборудвани защитно бомбе от формованной гума за подобряване на устойчивостта на износване и дълготрайност. 【Cool MAX и дишаща】все още се тревожите за прекомерно изпотяване при носенето на работна обувки в продължение на много досаден смени? ☛ Естествена кожа crazy horse и лигавицата на окото остават изключително воздухопроницаемыми, което води до по-малко влага при продължително контакт.Мъжки дишащи работни обувки, също разработени с използване на технологията COOLMAX fiber, ще се контролира миризмата и да вземе влагата от краката си, така че в тях винаги ще е готино и комфортно. 【Комфорт и защита от умора】Устойчиви на хлъзгане работни обувки удобно да се облича и да стреля благодарение на дизайна на дантела.

R

Продукти в категория