.

.

TURNMEON [2 опаковки и таймер] Коледни декорации за Деня на Св. Патрик На 18-Инчовата Дъска Бреза дърво, с осветление под формата на Щастливите Трилистников, 24 Зелени Фене?

TURNMEON [2 опаковки и таймер] Коледни декорации за Деня на Св. Патрик На 18-Инчовата Дъска Бреза дърво, с осветление под формата на Щастливите

BGN 1.33
Продукти

[2 опаковки десктоп коледна елха в Деня на Св Патрик] В комплекта са включени 2 опаковки настолни бижута от бреза височина 18 см в Деня на Св. Патрик, с подсветка.Всеки от тях идва със стабилна основа с размер 4 х 4 инча. [Функция на таймера] Можете да го включите и таймер, с помощта на превключвател на база.След като таймерът е активиран, коледно дърво със светлини в чест на Деня на Свети Патрик ще бъде автоматично да се включи за 6 часа и изключва в 18 часа всеки ден. [3 D зелени гирлянди от трилистников] Всяка елха в чест на деня на Свети Патрик е оборудван с 12-ия 3 D зелени гирлянди от трилистников и 12-та зелени led светлини, само на 24 led фенер.Това ще създаде празнична атмосфера в дома си. [Захранва от 3 батерии тип АА и гъвкави клони] За храненето на всяка елха в Деня на Св. Патрик се изисква 3 батерии тип АА, батерия в комплекта не е включена.Всеки клон на дървото в Деня на Св. Патрик огъване, така че можете да я завъртете до и й придават формата.Моля, распушите клони, преди да използвате. [Декорации за Деня на Св. Патрик] Това щастливо десктоп дърво за декорация с Деня на Св. Патрик къщи в затворени помещения, кабинет, камина, спалня, дограма, хол, офис, трапезария, лоби, бар и така нататък. [2 опаковки десктоп коледна елха в Деня на Св. Патрик] В комплекта са включени 2 опаковки настолни бижута от бреза височина 18 см в Деня на Св. Патрик, с подсветка.Всеки от тях идва със стабилна основа с размер 4 х 4 инча. [Функция на таймера] Можете да го включите и таймер, с помощта на превключвател на база.След като таймерът е активиран, коледно дърво със светлини в чест на Деня на Свети Патрик ще бъде автоматично да се включи за 6 часа и изключва в 18 часа всеки ден. [3 D зелени гирлянди от трилистников] Всяка елха в чест на деня на Свети Патрик е оборудван с 12-ия 3 D зелени гирлянди от трилистников и 12-та зелени led светлини, само на 24 led фенер.Това ще създаде празнична атмосфера в дома си. [Захранва от 3 батерии тип АА и гъвкави клони] За храненето на всяка елха в Деня на Св. Патрик се изисква 3 батерии тип АА, батерия в комплекта не е включена.Всеки клон на дървото в Деня на Св. Патрик огъване, така че можете да я завъртете до и й придават формата.

R

Продукти в категория