.

.

NSWD Очила За грим на очите, Увеличителни Очила За грим, Очила За грим на очите, Сгъваеми Очила за четене козметика с откидывающимися лещи (сини)

NSWD Очила За грим на очите, Увеличителни Очила За грим, Очила За грим на очите, Сгъваеми Очила за четене козметика с откидывающимися

BGN 9.19
Продукти

【Е ПРЕДНАЗНАЧЕН за грим】Четци грим Сгъваема единична леща При опит накрасить лявото око можете да сменяте обектив надясно и наляво, за дясното око 【ВЪРТЯЩИ се БАРАБАНИ】Въртящи се слънчеви очила за грим на очите. регулируеми, обърнати на 180 градуса, можете да увеличите точките за грим по своя преценка по време на прилагането на грим. 【ПОЛЕЗНО при пресбиопия】 Очила за грим на очите-не решават проблема с грим лице с пресбиопией и са най-достъпни очила за грим на очите-не. 【ВИСОКО качество】 на Най-икономичен увеличителни очила за грим на очите.При производството на рамки за очила се използват екологични материали, които осигуряват максимален комфорт при носенето. 【Леки И преносими за носене】 Тези уголемени очила за грим на очите, леки, малки и лесно да ги носите със себе си, те са подходящи за ежедневно пътуване. 【Е ПРЕДНАЗНАЧЕН за грим】Четци грим Сгъваема единична леща При опит накрасить лявото око можете да сменяте обектив надясно и наляво, за дясното око. 【ВЪРТЯЩИ се БАРАБАНИ】Въртящи се слънчеви очила за грим на очите. регулируеми, обърнати на 180 градуса, можете да увеличите точките за грим по своя преценка по време на прилагането на грим. 【ПОЛЕЗНО при пресбиопия】 Очила за грим на очите-не решават проблема с грим лице с пресбиопией и са най-достъпни очила за грим на очите-не. 【ВИСОКО качество】 на Най-икономичен увеличителни очила за грим на очите.При производството на рамки за очила се използват екологични материали, които осигуряват максимален комфорт при носенето. 【Леки И преносими за носене】 Тези уголемени очила за грим на очите, леки, малки и лесно да ги носите със себе си, те са подходящи за ежедневно пътуване.Характеристики : Здрав, лек, модерен дизайн.Обектив може да се върти на 180 градуса, която е идеална за нанасяне на женски грим.Завъртете обектива от страна на страна, за да се получи ясна представа за вашите очи.Това е един прекрасен подарък за вашите родители или по-възрастни хора.Очила за далекогледство - почти задължителен аксесоар за възрастните хора, тъй като с напредване на възрастта зрението им се влошава.Технически характеристики : Тип : Стъкло за грим на очите Материал : Пластмаса + гума Цвят : син Сила : +100, +150, +200, +250, +300, +350, +400( не е задължително) Размер : 14,5x4,5 см/5,31 "x 1,77" Дължина на ръцете : 14 cm/5,51" + 1,00 за 40-45 години + 1,50 за 45-50 години + 2,00 за 50-55 години + 2,50 за 55-60 години + 3,00 за 60-65 години + 3,50 за 65-70 години + 4.

R

Продукти в категория