.

.

Детска мишката с клавиатурата Raxinbang, 10 Бутони, Програмируеми, с резолюция от 4000 dpi, Регулируем Жичен Мишката, лека, Стръмен, с автоматичен пистолет, Мишка, щепсела и д?

Детска мишката с клавиатурата Raxinbang, 10 Бутони, Програмируеми, с резолюция от 4000 dpi, Регулируем Жичен Мишката, лека,

BGN 3.00
Продукти

Характеристики : ергономичен дизайн, с помощта на софтуер за макропрограммирования : 10 програмируеми клавиши, честотата на връщане по USB : регулира от 125 Hz-250 Hz 500 Hz До 1000 Hz; дизайн на осветление, охлаждане, на долния панел има ключа на светлината, която може да се изключи по подразбиране dpi : 1000/2000/3000/4000 точки на инч Софтуер за макропрограммирования може да регулирате dpi до 16 нива, 250 dpi, максимум 4000 dpi. Срокът на служба на ключа : 20 милиона цикъла; дължина на кабела : 140 вижте Размер на стоката : 132 * 78 * 37 мм (дължина * ширина * височина), тегло на опаковката : 230 грама.Поддръжка на Windows 2000 / XP / win7 /win8 /win10 Vista 32bit IOS или на последната версия.Изтегляне и използване на потребителски драйвер : 1. Поставете компакт-диск с драйвери на вашия компютър и стартирайте "setup.exe" за да го инсталирате. Когато мишката успешно е свързана и се използва нормално, можете да започнете инсталацията. След завършване на инсталацията име ще бъде "Шофьор мишка игри", икона - това е истинската картина на страничния прозорец на работния плот. Задайте професионален игра чип Avago A3050 с висока производителност чип декодер на управление за плавно движение и прецизно управление. За клавиши 2-10 (както е показано) потребителски настройки се поддържат чрез устройството. Допълнителни опции : потребителско редактиране на макрос, който поддържа виртуални ефекти. Допълнителни настройки : Можете да настроите точността на насочване на показалеца, скорост на въртене на колелото и скорост на двойното щракване. Основни настройки : 250 точки на инч ~ 4000 dpi, предлага 16 сегменти, както и нарастване на всеки сегмент от 250 точки на инч. Лампата може да се програмира за промяна на всеки цвят.Можете да настроите всеки цвят или да промените цвета на дизайна, за да изключите светлината. Щепсела и да играе, с помощта на устройство можете да получите повече нови функции. След като приключите настройката, изберете Приложението и след това кликнете върху Запазване на конфигурацията.Трябва отново да стартирате водача при следващото му използване, за да можете да използвате всички потребителски функции.

R

Продукти в категория