.

.

4-Лентов Плосък Колан, GELRHONR 18AWG 4-лентов 4-пинов щепсел, кабел за Удължаване на плоски окабеляването на ремарке за led панел за осветление на задната част на врата и све?

4-Лентов Плосък Колан, GELRHONR 18AWG 4-лентов 4-пинов щепсел, кабел за Удължаване на плоски окабеляването на ремарке за led панел

BGN 4.99
Продукти

✪ 4-плосък щифт щепсел на ремаркето 18 AWG 36" представлява стандартния плосък адаптер за осветление на влекача и се състои от съединените кабели с цветна маркировкаПредназначен за всички видове ремаркета, съединител ремарке за САЩ. ✪ Води с 4-пинов плосък приставка адаптер 17,5-цолови кабели също може да се използва като удължител, без заплитания нови кабели за запазване на подходящо разстояние.Просто разширете им!. ✪ Конфигурация на публикуване : КОНТАКТ 1 - Бял проводник (връщане на земята), свържете 2 - Кафяв проводник (показател джолан и регистрационен номер), КОНТАКТ 3 - Жълт проводник (указател на завоя наляво / H), свържете се с 4 - Зелен проводник (указател на завоя надясно / H). ✪ За правилното свързване на кабели, проводници и с цветна маркировка означават съответно задните светлини и индикатори за насоки на завоя. ✪ Приложение : Ремаркета, търговски превозни средства, полуремаркета, ремаркета за лодки, ремаркета за коне, ремаркета за мотоциклети, ремаркета за атв и други разтегателен тип устройство за товарни автомобили с общо предназначение (буксировочное превозно средство трябва да има 4-ходова вилица) и така нататък.Американски стандарт. ✪ 4-плосък щифт щепсел на ремаркето 18 AWG 36" представлява стандартния плосък адаптер за осветление на влекача и се състои от съединените кабели с цветна маркировка.Предназначен за всички видове ремаркета, съединител ремарке за САЩ. ✪ Води с 4-пинов плосък приставка адаптер 17,5-цолови кабели също може да се използва като удължител, без заплитания нови кабели за запазване на подходящо разстояние.Просто разширете им!. ✪ Конфигурация на публикуване : КОНТАКТ 1 - Бял проводник (връщане на земята), свържете 2 - Кафяв проводник (показател джолан и регистрационен номер), КОНТАКТ 3 - Жълт проводник (указател на завоя наляво / H), свържете се с 4 - Зелен проводник (указател на завоя надясно / H). ✪ За правилното свързване на кабели, проводници и с цветна маркировка означават съответно задните светлини и индикатори за насоки на завоя. ✪ Приложение : Ремаркета, търговски превозни средства, полуремаркета, ремаркета за лодки, ремаркета за коне, ремаркета за мотоциклети, ремаркета за атв и други разтегателен тип устройство за товарни автомобили с общо предназначение (буксировочное превозно средство трябва да има 4-ходова вилица) и така нататък.

R

Продукти в категория