.

.

Шипове-Скоби, 12 Размери Пин-Скоби от Неръждаема Стомана с Един Отвор С Плоска Глава, Т-Образна, Кръгла Форма, Гама Штырей за кола (# 1)

Шипове-Скоби, 12 Размери Пин-Скоби от Неръждаема Стомана с Един Отвор С Плоска Глава, Т-Образна, Кръгла Форма, Гама Штырей за кола

BGN 2.67
Продукти

【Обхват】 Пина Clevis имат добра съвместимост и са подходящи за автомобили, магазини и т Фирмата е производител на висококачествени автоматични резервни части, съответните професионални спецификации, и те са идеални за вашия автомобил в съответствие с изискванията за замяна. 【Висококачествени материали】 Гама от затягане щифтове изработени от висококачествена неръждаема стомана, която не податливи на корозия, се отличава с висока твърдост, издръжливост и дълъг живот, това ви осигурява гаранция за качество и по-дълъг живот, вие можете с увереност да купуват и използват нашите продукти. 【Високо качество на изпълнението】 Щифтове с една дупка, за да се различават изисканост производство, основно се използват за двухкомпонентных линии, а след това се образуват развъртане, което е безопасно и сигурно му е лесно да се прекъсне, тя може лесно да се установи и анализира дори в тясното пространство, то е лесна за използване, спестява вашето време и енергия. 【Лесна употреба】 зажимная на жени с плоска глава е лесен за използване и инсталиране, не изисква сложни действия за инсталиране и умения, предлага се в пластмасова кутия, която ще ви помогне да вземете всички необходими игли, различни размери, разположени отделно, за да се избегне объркване и да бъдат по-практични. 【Уверени поръчки】 От доставка на суровини до проверката на продукта в завода, ние ще извършва проверки на всеки етап, и на всеки етап има запис.Запис на всяко ниво на контрол на качеството при производството на продукта са много строги, така че можете да купувате с доверие. 【Обхват】 Пина Clevis имат добра съвместимост и са подходящи за автомобили, магазини и т. Фирмата е производител на висококачествени автоматични резервни части, съответните професионални спецификации, и те са идеални за вашия автомобил в съответствие с изискванията за замяна. 【Висококачествени материали】 Гама от затягане щифтове изработени от висококачествена неръждаема стомана, която не податливи на корозия, се отличава с висока твърдост, издръжливост и дълъг живот, това ви осигурява гаранция за качество и по-дълъг живот, вие можете с увереност да купуват и използват нашите продукти. 【Високо качество на изпълнението】 Щифтове с една дупка, за да се различават изисканост производство, основно се използват за двухкомпонентных линии, а след това се образуват развъртане, което е безопасно и сигурно му е лесно да се прекъсне, тя може лесно да се установи и анализира дори в тясното пространство, то е лесна за използване, спестява вашето време и енергия. 【Лесна употреба】 зажимная на жени с плоска глава е лесен за използване и инсталиране, не изисква сложни действия за инсталиране и умения, предлага се в пластмасова кутия, която ще ви помогне да вземете всички необходими игли, различни размери, разположени отделно, за да се избегне объркване и да бъдат по-практични.

R

Продукти в категория