.

.

Калъф Fhtase за AirPods Pro 2 2022 с дръжка за почистване и джапанки от загуба на AirPods, Мек Силиконов калъф AirPod Pro 2-ро поколение с каишка (черен)

Калъф Fhtase за AirPods Pro 2 2022 с дръжка за почистване и джапанки от загуба на AirPods, Мек Силиконов калъф AirPod Pro 2-ро поколение с

BGN 0.67
Продукти

【Е съвместима само с Air Pods Pro 2】 Този силиконов калъф е предназначен за Apple Air Pod Pro 2 2022 не е подходящ за Air Pod pro, Air Pods 1-ви, Air Pods 2-ри, Air Pods 3-то поколение. 【Минималистичен дизайн】 В сравнение с обикновен калъф airpod pro с брелками, този дизайн, без да ключодържател по-лаконичен и осигурява по-удобен захват. сменете ключодържател силиконов кабел, за да му е удобно за носене в джоба и той не е тромава. 【Цялостна защита и поддръжка на безжично зареждане】 Калъф Air Pods Pro, изработени от висококачествен силикон, осигурява надеждна защита от случайни удари.Освен това, калъф оборудван с долния капак с щепсел за прах, която предотвратява попадането на най-малките частици прах в Air Pods Pro 2 поколение и порт за зареждане Air Pods Pro.С този калъф не е нужно да го стреля в подкрепа на кабелна или безжична зареждане, което го прави идеален избор за ежедневието. 【Допълнителни аксесоари】 Заедно със силиконов калъф в комплекта е включена писалка за почистване и силикон каишка за защита на airpods от загуба.Това е цялостно решение за поддържане на чистотата на вашите Air Pods и предотвратяване на загубата на слушалки по време на спорт. 【Предпоставка включва】 1 * Калъф за Air Pod Pro 2-ро поколение с каишка, 1 * Комплект дръжки за почистване, 1 * Въжета за защита на слушалки от загуба. 【Е съвместима само с Air Pods Pro 2】 Този силиконов калъф е предназначен за Apple Air Pod Pro 2 2022. не е подходящ за Air Pod pro, Air Pods 1-ви, Air Pods 2-ри, Air Pods 3-то поколение. 【Минималистичен дизайн】 В сравнение с обикновен калъф airpod pro с брелками, този дизайн, без да ключодържател по-лаконичен и осигурява по-удобен захват. сменете ключодържател силиконов кабел, за да му е удобно за носене в джоба и той не е тромава. 【Цялостна защита и поддръжка на безжично зареждане】 Калъф Air Pods Pro, изработени от висококачествен силикон, осигурява надеждна защита от случайни удари.Освен това, калъф оборудван с долния капак с щепсел за прах, която предотвратява попадането на най-малките частици прах в Air Pods Pro 2 поколение и порт за зареждане Air Pods Pro.С този калъф не е нужно да го стреля в подкрепа на кабелна или безжична зареждане, което го прави идеален избор за ежедневието. 【Допълнителни аксесоари】 Заедно със силиконов калъф в комплекта е включена писалка за почистване и силикон каишка за защита на airpods от загуба.

R

Продукти в категория