.

.

Мотоциклет Електрически Велосипед Мобилен Телефон, GPS Държач за закрепване е Съвместима с 4,0-7,0 инчови смартфони iPhone Samsung (розов)

Мотоциклет Електрически Велосипед Мобилен Телефон, GPS Държач за закрепване е Съвместима с 4,0-7,0 инчови смартфони iPhone

BGN 3.80
Продукти

[Монтиране на огледалото за обратно виждане] се Монтира директно върху мотоциклет, огледало за обратно виждане электромобиля, сигурноНе се притеснявайте за това, че той ще отслабне и ще падне от стила на закрепване на кормилото. [Суперсовместимость] се Използва в широк диапазон, заявлението не е ограничен диаметър на волана, при условие, че можете да инсталирате на огледалото за обратно виждане. [Регулируем размер] Размерът се регулира, притежава голям диапазон, регулируема ширина на 5-12 см, за повечето мобилни телефони.Работи с диагонал на екрана смартфони с 3.0 инча за смартфони i Phone 7/7 Plus 6 / 6 S Plus SE 5 S 5 5 C и Samsung S8 S8 + S6 S7 Note 5 A7 A6 A5 J7 J5, базирани на Android. [Регулируем ъгъл] Конструкция на маркуча, регулируем ъгъл на видимост, гъвкава, което осигурява най-добрия опит, отколкото за монтиране на кормилото. [ABS + пяна материал] е Изработен от качествен материал ABS, PC, издръжлив.Дъното е покрито с пяна EVA, която поглъща удари и не поцарапает си телефони. [Монтиране на огледалото за обратно виждане] се Монтира директно върху мотоциклет, огледало за обратно виждане электромобиля, сигурно.Не се притеснявайте за това, че той ще отслабне и ще падне от стила на закрепване на кормилото. [Суперсовместимость] се Използва в широк диапазон, заявлението не е ограничен диаметър на волана, при условие, че можете да инсталирате на огледалото за обратно виждане. [Регулируем размер] Размерът се регулира, притежава голям диапазон, регулируема ширина на 5-12 см, за повечето мобилни телефони.Работи с диагонал на екрана смартфони с 3.0 инча за смартфони i Phone 7/7 Plus 6 / 6 S Plus SE 5 S 5 5 C и Samsung S8 S8 + S6 S7 Note 5 A7 A6 A5 J7 J5, базирани на Android. [Регулируем ъгъл] Конструкция на маркуча, регулируем ъгъл на видимост, гъвкава, което осигурява най-добрия опит, отколкото за монтиране на кормилото. [ABS + пяна материал] е Изработен от качествен материал ABS, PC, издръжлив.Дъното е покрито с пяна EVA, която поглъща удари и не поцарапает си телефони.Характеристики на продукта : 1. Този продукт се инсталира директно на мотоциклет, огледало за обратно виждане электромобиля безопасно. Може да се използва в широк диапазон, заявлението не е ограничен диаметър на волана, при условие, че можете да инсталирате на огледалото за обратно виждане.

R

Продукти в категория