.

.

30-Инчов Стенни аспиратор SOONYE от Изогнутого стъкло 450 куб. м, кухненски Безконтактен / Канален Трансформируемая с 3 регулатори на скорост, постоянни перегородочными ?

30-Инчов Стенни аспиратор SOONYE от Изогнутого стъкло 450 куб. м, кухненски Безконтактен / Канален Трансформируемая с 3 регулатори на

BGN 0.67
Продукти

【3 платна ефективен въздушен поток】 - 30-инчов стенни абсорбатор с мощен мотор, има 3 различни скорости, а максималният въздушен поток е само на 450 куб м/мин, което позволява бързо изтриване на двойки от приготвяне на храна и вредни вещества, като по този начин намаляване на вредни за кожата и здравето.Се превръща в бесконтактную качулки с комплект карбонови филтри Придобиване на детайл # CF001 (продава се отделно). 【Прост И стилен дизайн】 Материал е от неръждаема стомана марка 430 с класическа матова повърхност - естествена проява на благородна темперамент висококачествени материали гарантира, че тази аспиратор с висока устойчивост на корозия и промяна на цвета. енергоспестяващи led крушки с регулируема яркост може да осигури достатъчно покритие за приготвяне на храна. 【Лесно почистване】-отдушник на кухненски комин е снабдено дефлекторным филтър 1бр, който може по-ефективно улавяне на мазнините.Освен това, те са по-трайни и те са лесни за почистване.Само трябва да се поставя в миялна машина за почистване, което ще ви помогне да спестите пари и време. 【Сверхшумная работа】-Подобрена ширм intelligent wall е снабден с основна технология за потискане на шума, максималното ниво на шум е само на 70 db.Добре обмислен дизайн ниско ниво на шума ще ви помогне да се насладите на готвене на ястия в стил хай-тек, в тиха и спокойна обстановка. 【Размери】 -Размери абсорбатори : 20 инча. (D) х 30 сантиметра. (Ш) х 8 инча (В).Електрическо напрежение : 120 / 60 Hz, 3-пинов щепсел.Размер на въздуховод : 5,91 инча. 【3 платна ефективен въздушен поток】 -30-инчов стенни абсорбатор с мощен мотор, има 3 различни скорости, а максималният въздушен поток е само на 450 куб. м / с, което дава възможност за бързо изтриване на двойки от приготвяне на храна и вредни вещества, като по този начин намаляване на вредни за кожата и здравето.Се превръща в бесконтактную качулки с комплект карбонови филтри Придобиване на детайл # CF001 (продава се отделно). 【Прост И стилен дизайн】 Материал е от неръждаема стомана марка 430 с класическа матова повърхност - естествена проява на благородна темперамент висококачествени материали гарантира, че тази аспиратор с висока устойчивост на корозия и промяна на цвета.

R

Продукти в категория