.

.

Водоустойчив калъф Catalyst Special Edition за AirPods Pro (на 1-во и 2-ро поколение), който е съвместим с безжична зареждане, едно Парче дизайн, Висока степен на защита от падане, с ка?

Водоустойчив калъф Catalyst Special Edition за AirPods Pro (на 1-во и 2-ро поколение), който е съвместим с безжична зареждане,

BGN 3.33
Продукти

✅ ВОДОУСТОЙЧИВОСТ IP67 - 1 М /3,3 фута Седалките за зареждане на Air Pods Pro (1-во поколение) и Air Pods Pro (2-ро поколение) не са водоустойчиви или защитени от изпотяванеТе не са предназначени за употреба под дъжда, тези нещастни случаи, когато на кафе или вино проливались на вашето устройство, или тези на злополука с храна!. ✅Благодарение на нашата уникална БЕЗПРОБЛЕМНО СГЪВАЕМ дизайн за носене НЕ се ОТВАРЯ И AIRPODS не отпадат.Калъф предназначен за спад с височина до 1,2 м / 4 фута (MIL-STD-810 G) и защитава калъф за зареждане на Air Pods Pro от драскотини, падания и удари.Висококачествен мек силиконов материал държи здраво устройството с неплъзгащи дръжката, а цели сгъваема конструкция е увита около своята практика за зареждане в сгънат вид, така че дори и след падането на капака остава затворена, и Air Pods не се появяват. ✅ ДРЪЖТЕ СИ AIRPODS ЧИСТИ.Той се отличава с уникална безпроблемно сгъваема конструкция с запатентованными водоустойчиви о-ребра, предотвращающими попадането на вода, прах и мръсотия в Air Pods, като ги съхранява за сигурност и чистота, а също и намаляване на въздействието на прах и бактерии, които в противен случай биха могли да причинят инфекции на ушите.Водоустойчив все още мъниче се в основата на корпуса осигурява лесен достъп за зареждане на устройството, както и предотвратява попадането на вода в порт за зареждане.Калъф също така е лесно за почистване и дезинфекцирани. ✅ НИКОГА не губете AIRPODS PRO Калъф не пречи на сверхширокополосной трансфер на данни, така че функцията за точно намиране на Find Nearby може да се използва за търсене на своята практика за зареждане на Air Pods Pro (2-ро поколение) с помощта на приложението Find My в i OS 16. Нашият калъф е съвместим с безжични честота устройства / QI честота устройства, което е на 40 минути ускорява времето за зареждане, в сравнение с чехлами конкуренти по време на нашето вътрешно тестване. ✅ 1 ГОДИНА ГАРАНЦИЯ - Ние гарантираме качеството на нашите продукти!Изработени от материали с най-високо качество, нашите продукти осигуряват надеждна защита на вашите Air Pods. ✅ ВОДОУСТОЙЧИВОСТ IP67 - 1 М /3,3 фута Седалките за зареждане на Air Pods Pro (1-во поколение) и Air Pods Pro (2-ро поколение) не са водоустойчиви или защитени от изпотяване.Те не са предназначени за употреба под дъжда, тези нещастни случаи, когато на кафе или вино проливались на вашето устройство, или тези на злополука с храна!. ✅Благодарение на нашата уникална БЕЗПРОБЛЕМНО СГЪВАЕМ дизайн за носене НЕ се ОТВАРЯ И AIRPODS не отпадат.

R

Продукти в категория