.

.

Симулатор за Стрелба с Лък, Симулатор за Рисуване, с Устройство за Тренировки Стречинг, Симулатор за Изогнутого Лук, Част Стрелба, Деца, Възрастни, Начинаещи Експер?

Симулатор за Стрелба с Лък, Симулатор за Рисуване, с Устройство за Тренировки Стречинг, Симулатор за Изогнутого Лук, Част Стрелба,

BGN 14.56
Продукти

➹Този тренажор е специално устройство за отработване на умения за стрелба с лъкТегло при вытягивании : 9 до 18 килограма при 28 инча. ➹ Е подходящ за всички възрасти.Композитную и еластична педал може свободно да се регулира в съответствие с различни изисквания за здравина.Наръчник Archery Shot Trainer ви позволява да практикуват стрелба навсякъде и по всяко време. ➹Опитни стрелци могат да го използват за ежедневните тренировки, а начинаещите могат да го използвате за бърз наклон и овладяването на основния жест на стрелба.Нашият тренажор за стягане - това е удобен инструмент, който ще ви помогне да се приведе във форма за следващия си лов с лък.С нашите эспандерами за тренировка по стрелба с лък вие ще можете да увеличите силата на дърпане, стабилност задържане и издръжливост при стрелба. ➹Целия набор от приспособления, подходящи за стрелци от различни класове, чрез симулиране на тренировка по стрелба.Лука могат да се повредят при сух изстрел.Нашето устройство за тренировка по стрелба с лък позволява ви да практикуват своите умения като стрелба, не изпускай стрела.Няма риск стреля от скъп лук изсъхва или да пусне стрелата в тавана / стените на полигона. ➹ Му ръкохватка е проектирана с оглед на особеностите на стрелба.Висококачествена гумена лента осигурява тяговый тегло.Спецификация : Диапазон на теглото на лука : 2 кг - 9 килограма Функция : Регулируема имитированный тегло лук и кг Тегло при натягивании : 9 кг - 19 паунда с 28 сантиметра Материал : Регулируема гумена лента Употреба : Укрепва умения за стрелба с лък за всички стрелци.

R

Продукти в категория