.

.

Yinpecly M8 Въртяща се Дръжка Има Дръжки Дръжки С Дърворезба Пластмасов Метална Въртяща се Дръжка за металорежещи Машини 1 бр.

Yinpecly M8 Въртяща се Дръжка Има Дръжки Дръжки С Дърворезба Пластмасов Метална Въртяща се Дръжка за металорежещи Машини 1 бр.

BGN 0.33
Продукти

【Размери на продукта】- Диаметър на главата : 22 мм /0,87 инча; тема Диаметър : 8 мм / 0,31 инча; Обща височина : 80 mm / 3,15 инча 【Висококачествени материали】 - Въртящи се дръжки са изработени от пластмаса и метал, които се различават по сила и издръжливост.Болтове, изработени от метални материали, които са здрави, издръжливи, износостойки и устойчиви на корозия. 【Уникален дизайн】-Конструкция навинчивающегося тип за лесен монтаж и с приятна тапицерия повърхност за по-удобно захващане. 【Лесна инсталация】- лесно може да се засилят / отслаби без използване на допълнителни инструменти, които определено ще донесе голямо удобство в живота ви. 【Обхват】 - Широко се използва за механично оборудване, инструменти и аппаратур, оборудване за хранителната и промишлената индустрия, навсякъде е подходящ и може да се използва за повечето видове металорежещи машини.Дръжка с въртяща се дръжка Yinpecly Спецификация : Име на продукта : Дръжка с въртяща се дръжка Марка : Yinpecly Материал : пластмаса и метал Цвят : черен Диаметър на главата : 22 мм /0,87 инча тема Диаметър : 8 мм / 0,31 инча Обща височина : 80 mm / 3,15 инча Описание : 1.Тези писалки с въртяща се дръжка са изработени от висококачествена пластмаса и метал, издръжливи, устойчиви на корозия, лесни за използване, в продължение на дълго време. Конструкция винтового тип за лесен монтаж и с приятна тапицерия повърхност за по-удобно захващане. Широко се използва за струг, механично оборудване, инструменти и апаратура, промишлено оборудване.Пакет съдържание : 1 бр. х Въртяща се дръжка Knob Note : 1. Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас по всяко време. Всички размери са само за ваша информация. допуска грешка в данните, 1 ~ 2 виж Благодаря ви за вашето разбиране.

R

Продукти в категория