.

.

Naroume Модерен led Тавана лампа, 28,3 Тавана лампа, за Скрит монтаж, Метална Таванна Полилей, Лампа за Дневна, Спалня, кухня, Офис, Антре, Коридор (Бяла светлина)

Naroume Модерен led Тавана лампа, 28,3 Тавана лампа, за Скрит монтаж, Метална Таванна Полилей, Лампа за Дневна, Спалня, кухня,

BGN 2.00
Продукти

【Добра производителност и защита на очите】 - Елегантен и щедър тавана лампа нов вграден led източник на светлина на чип осигурява мека и комфортна светлина, икономията на енергия и защита на околната среда, което ви гарантира перфектно осветление, не само антирефлексно и без трептене, но и намалява умората на очите след работа или обучение 【Високо качество и трайност на】Тавана лампа, за скрит монтаж е изработен от висококачествени светодиоди, акрил и метал.Модерен led тавана лампа, вграден в масив от висококачествени led чипове, може да даде стаята си необикновена яркост. 【Модерен дизайн и широко приложение】 - Прост дизайн на този монтаж на таван на осветителното тяло го прави в стаята си по-модерен.Направете семейна атмосфера светло, топло и романтично.Идеален за вашата кухня, гардеробна, перално, хол, трапезария, спалня, коридор, ресторант, коридор, антре, килер и т. най-Добрият заместител луминисцентно водачи светильникам. (Област на приложение : 15-20°. 【Пестене на енергия]】Ниска консумация на енергия позволява да се пести енергия и сметките за ток, ни вградено осветление с регулируема яркост на led чипове ви позволява да се пести енергия до 80% в сравнение с халогенни лампи с нажежаема жичка и до 10% в сравнение с традиционните led чипове със срок на служба за повече от 50 000 часа. 【ОСНОВНА ИНФОРМАЦИЯ】 - Размери на готови изделия : Д * Ш * В : 28.7 см, Мощност : 50 W, Напрежение : 110 В, Цветна температура : 6000 К Цвят : Черен.За всякакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас, целта на нашите услуги за задоволяване на клиентите. 【Добра производителност и защита на очите】 - Елегантен и щедър тавана лампа нов вграден led източник на светлина на чип осигурява мека и комфортна светлина, икономията на енергия и защита на околната среда, което ви гарантира перфектно осветление, не само антирефлексно и без трептене, но и намалява умората на очите след работа или обучение. 【Високо качество и трайност на】Тавана лампа, за скрит монтаж е изработен от висококачествени светодиоди, акрил и метал.Модерен led тавана лампа, вграден в масив от висококачествени led чипове, може да даде стаята си необикновена яркост. 【Модерен дизайн и широко приложение】 - Прост дизайн на този монтаж на таван на осветителното тяло го прави в стаята си по-модерен.

R

Продукти в категория