.

.

Анти-кражба на Кожена Чанта Gpmsign, анти-кражба на Кожена Чанта Gpmsign за Жени, анти-кражба на Чанти През рамо от Изкуствена кожа (син)

Анти-кражба на Кожена Чанта Gpmsign, анти-кражба на Кожена Чанта Gpmsign за Жени, анти-кражба на Чанти През рамо от Изкуствена кожа (син)

BGN 8.39
Продукти

[Анти-кражба на кожена чанта Gpmsign] анти-кражба на кожена чанта Gpmsign защитава данните, като в същото време изглежда стилно, а също така може да управлява мобилни телефони, което е много удобно за използванеПодходящ за телефони с размер до 6,7 инча, моля измерете си телефон и чанта за носене, за да се види, да се вмести ли в джоба си, преди да купите. [Неща] анти-кражба на кожена чанта Gpmsign е направена от висококачествен материал, мека и здрава, а светкавица е гладка. [Използването] анти-кражба на кожена чанта Gpmsign с няколко отделения и джоб за телефон със сензорен екран, през който можете да видите ясно си телефон, без това да повлияе на работата му, като го предпазва от повреди на прах. [Няколко клона] анти-кражба на кожена чанта Gpmsign има няколко отделения за карти, пари в брой, козметика, мобилен телефон и други стоки от първа необходимост. [Многофункционална] анти-кражба на кожена чанта Gpmsign подходящ за всеки смартфон, но достатъчно компактен, за да се вземат го със себе си на работа, пътуване и др.Анти-кражба на чанта. [Анти-кражба на кожена чанта Gpmsign] анти-кражба на кожена чанта Gpmsign защитава данните, като в същото време изглежда стилно, а също така може да управлява мобилни телефони, което е много удобно за използване.Подходящ за телефони с размер до 6,7 инча, моля измерете си телефон и чанта за носене, за да се види, да се вмести ли в джоба си, преди да купите. [Неща] анти-кражба на кожена чанта Gpmsign е направена от висококачествен материал, мека и здрава, а светкавица е гладка. [Използването] анти-кражба на кожена чанта Gpmsign с няколко отделения и джоб за телефон със сензорен екран, през който можете да видите ясно си телефон, без това да повлияе на работата му, като го предпазва от повреди на прах. [Няколко клона] анти-кражба на кожена чанта Gpmsign има няколко отделения за карти, пари в брой, козметика, мобилен телефон и други стоки от първа необходимост. [Многофункционална] анти-кражба на кожена чанта Gpmsign подходящ за всеки смартфон, но достатъчно компактен, за да се вземат го със себе си на работа, пътуване и др.Анти-кражба на чанта.Спецификация : Размер : 7,48 инча x 4,33 инча x 2 инча (В x Ш x д) Сензорна част на отделението поддържа телефони с размер до 6,7 инча.

R

Продукти в категория