.

.

10ШТ Стомические Бариерни Пръстени, 2-4 ММ Formable Гидроколлоидные Пръстен за Удължаване на кожата за Стомических Торби (4 mm)

10ШТ Стомические Бариерни Пръстени, 2-4 ММ Formable Гидроколлоидные Пръстен за Удължаване на кожата за Стомических Торби (4 mm)

BGN 0.33
Продукти

Безвреден за кожата - безвреден за кожата и не предизвиква раздразнения, ефективно предотвратяване на щетите от екскременти на кожата около стомаНашите стомические бариерни ленти - това са безвредни за кожата алтернатива лентам, които защитават и се изравни повърхността на кожата в близост с стомой, фистулой или ликвидация и около тях.Висока еластичност - Могат да пасва на промените форми на кожата около стома, по-добре облегают тялото, правят контур хомогенна и остават гладки, липсват видими бръчки или заломы, предотвратява протичане и може да се движи по-свободно.Работи с всички чували за стома - ни бариерни пръстени се поддават на корнизи и могат да бъдат адаптирани към всеки тип телосложение!Не се колебайте да се извиват, се разтягат и дърпам всичко, което ви се прииска. по този начин, нашите бариерни пръстени са проектирани така, че да се обърнат към всички стомическим мешкам, представени на пазара.Удобно за носене - Тези стомические защитни пръстени, предназначени за осигуряване на комфорт без компромис за мобилност в ежедневието.Тези пръстени създават равна повърхност, която не позволява тяхното изкачване по време на ежедневните движения.Повече няма изтичане на стомических торби!.Пратката включва в себе си - Нашите халки за стома имат дебелина 2 мм / 4 мм всяко и се предлагат по 10 броя в кутия в индивидуална опаковка от твърда пластмаса, което улеснява правилното им съхранение.Защо да използвате барьерное пръстен? 1.It може да намали проблема с изпускащ на корпуса, причинена от повечето причини, и да помогне на стоме прилепва плътно към тялото. Блокируйте екскременти, избягвайте размазване на лепило върху корпуса и защитете околната кожа в продължение на дълго време.It може да запълни фините линии, вдлъбнатини и гънки на повърхността на кожата, под формата на равна повърхност на кожата, да се направи корпуса на по-трайно и ефективно подобряване на стягане. Блокируйте екскременти, предотвращайте пряк контакт екскременти с кожата и защита на здравето на кожата.Защо да изберете нас, нашите стомические защитни пръстени 1. Подходящ за всички видове стомических чанти 2. Защита на здравето на кожата 3. Индивидуално опаковани 4.

R

Продукти в категория