.

.

Zeus ВИДЕОНАБЛЮДЕНИЕ ZCH-PC720 HD 720P Домашен alarm clock Radio HD Шпионска Камера Скрита Наблюдението на Скрита Камера Гледане на деца Разузнавателен приспособление (модел SD-карт?

Zeus ВИДЕОНАБЛЮДЕНИЕ ZCH-PC720 HD 720P Домашен alarm clock Radio HD Шпионска Камера Скрита Наблюдението на Скрита Камера Гледане

BGN 2.67
Продукти

Тази камера е камера, Wi-Fi, няма проблеми със сигурността в ИнтернетВсичко е записано на видео продължава да е на сменяема карта micro SD слот за възпроизвеждане чрез компютър. Резолюция 720 P HD 1280x720 при 30 кадъра в секунда, време и дата на проставлены.Запис с разкриването на движението, за увеличаване на времето за запис, автоматична рециркулация за непрекъснат запис. 16 GB Mirco SD карта в комплекта, поддържа до 32 GB Mirco SD-карта.Всички оригинални функции на будилник работят.Камера скрита на 100% , нито точка, дупки, нито видима SD слота.Продава се и се поддържа в САЩ.Ще Получите оперативна техническа помощ в САЩ и най-доброто обслужване на клиентите.Лесна настройка и използване. - Всичко ще бъде готово, само за няколко минути. - Готови за консумация директно от опаковката.Тази камера е камера, Wi-Fi, няма проблеми със сигурността в Интернет.Всичко е записано на видео продължава да е на сменяема карта micro SD слот за възпроизвеждане чрез компютър. Резолюция 720 P HD 1280x720 при 30 кадъра в секунда, време и дата на проставлены.Запис с разкриването на движението, за увеличаване на времето за запис, автоматична рециркулация за непрекъснат запис. 16 GB Mirco SD карта в комплекта, поддържа до 32 GB Mirco SD-карта.Всички оригинални функции на будилник работят.Камера скрита на 100% , нито точка, дупки, нито видима SD слота.Продава се и се поддържа в САЩ.Ще Получите оперативна техническа помощ в САЩ и най-доброто обслужване на клиентите.Лесна настройка и използване. - Всичко ще бъде готово, само за няколко минути. - Готови за консумация директно от опаковката. * Използва като Lookcam, така и ново приложение DODMini Cam.Направи, идва и се поддържа в САЩ.Характеристики : Резолюция 720 P HD 1280x720 при 30 кадъра в секунда, време и дата на проставлены. Карта Micro SD карта с обем от 16 GB е включена в комплекта, поддържа Micro SD карта с обем до 32 GB. Запис с разкриването на движението, за увеличаване на времето за запис, автоматична рециклиране за непрекъснат запис.Това не е шпионска камера, Wi Fi, тази камера записва директно върху Micro SD карта.Този будилник - точно това, което ви трябва, ако търсите скрита камера в пътя.

R

Продукти в категория