.

.

Тест-ленти IKZA G-666BS за определяне на нивото на глюкоза в кръвта, Включва 100 тест-ленти за анализ на кръвта на диабет и 100 Съвместими с ланцетами G-666B, Дизайн за намалява?

Тест-ленти IKZA G-666BS за определяне на нивото на глюкоза в кръвта, Включва 100 тест-ленти за анализ на кръвта на диабет и 100 Съвместими

BGN 0.33
Продукти

Използвайте лентата в продължение на три месецаНикога не използвайте ленти повторно.Няма две абсолютно еднакви показатели ниво на глюкоза.Тест лента IKZA трябва да се съхранява в запечатани формата при температура от 50 ° F до 95 ° F (10 °C-35 °C) и относителна влажност от 15 до 85%.Имате заболяване, нивото на пикочна киселина в кръвта може да бъде обновен, като подагра. 【Тест-ленти За използване на монитора на нивото на захар в кръвта IKZA G-666 B】 При производството на тест-ленти IKZA за определяне на нивото на захар в кръвта се използва автоматична технология въглеродна печат, което гарантира, че качеството на всяка партида от лентите може да бъде значително по-стабилен и точен. 【Точност и стабилност】Горния прозорец на приложението syphon гарантира, че пробата на кръвта може да бъде изпратен директно в зоната на изпитване, което прави резултатите от теста са по-точни и стабилни. 【Кодиране на стоките не е необходимо】 Липсата на технология за кодиране ви освобождава от грижи за неточни резултати от неправилен код, който ви дава на едно нещо по-малко, отколкото трябва да се вземат предвид при лечението на диабет. 【Последен тест-ленти】 За измерване на нивото на глюкоза в кръвта, ние използваме най-модерни ензими тест-ленти.Нашите тест-ленти се произвеждат с помощта на уникалната автоматична технология въглеродна печат, която гарантира, че качеството на всяка партида от лентите може да бъде значително по-стабилни, точни. 【Че получавате】 100 тест-ленти за измерване на нивото на глюкоза в кръвта, 100 ланцетов, 1 ръководство за потребителя тест-ленти, нашата 12 месеца гаранция, безплатна техническа поддръжка и приятелско обслужване на клиенти. (За използване с глюкометром IKZA G-666 B). 【Тест-ленти За използване на монитора на нивото на захар в кръвта IKZA G-666 B】 При производството на тест-ленти IKZA за определяне на нивото на захар в кръвта се използва автоматична технология въглеродна печат, което гарантира, че качеството на всяка партида от лентите може да бъде значително по-стабилен и точен. 【Точност и стабилност】Горния прозорец на приложението syphon гарантира, че пробата на кръвта може да бъде изпратен директно в зоната на изпитване, което прави резултатите от теста са по-точни и стабилни.

R

Продукти в категория