.

.

DOITOOL 3 бр. Кутия за Хапчета Ключодържател За Пътуване Контейнер За Пътуване Преносим Кутия За Съхранение на Контейнер За Таблетки Месинг Титуляр За Хапчета Органай?

DOITOOL 3 бр. Кутия за Хапчета Ключодържател За Пътуване Контейнер За Пътуване Преносим Кутия За Съхранение на Контейнер За Таблетки

BGN 1.00
Продукти

ОРГАНАЙЗЕР за ТАБЛЕТКИ за ПЪТУВАНЕ - 【Висококачествени материали】Целия корпус на тази хапчета е изработен от висококачествена мед, който много е здрав, и вие можете безопасно да съхранявате вътре хапчетата или всяко друго лекарствоКОНТЕЙНЕР ЗА СЪХРАНЕНИЕ на ЛЕКАРСТВА - Лек и компактен, той не ще увеличи тежестта си и на открито.МИНИ-калъф за хапчета - - Размер : 6,5 см * 2,5 см * 2,5 виж МЕТАЛНА КУТИЯ за ХАПЧЕТА - - Подходящ за активна почивка, като излети, риболов, каране на колело , Тя е много удобна за използване.АКСЕСОАР за ХАПЧЕТА - можете да го използвате за настаняване на вашите таблетки, отвари,.ОРГАНАЙЗЕР за ТАБЛЕТКИ за ПЪТУВАНЕ - 【Висококачествени материали】Целия корпус на тази хапчета е изработен от висококачествена мед, който много е здрав, и вие можете безопасно да съхранявате вътре хапчетата или всяко друго лекарство.КОНТЕЙНЕР ЗА СЪХРАНЕНИЕ на ЛЕКАРСТВА - Лек и компактен, той не ще увеличи тежестта си и на открито.МИНИ-калъф за хапчета - - Размер : 6,5 см * 2,5 см * 2,5 виж МЕТАЛНА КУТИЯ за ХАПЧЕТА - - Подходящ за активна почивка, като излети, риболов, каране на колело , Тя е много удобна за използване.Аксесоар за хапчета-можете да го използвате за настаняване на вашите таблетки, лекарства. Опаковката включва 3 x калъф за хапчета Характеристики -Материал : Месинг флакон за хапчета. - Цвят : Златист преносим джобен калъф за хапчета. - , тежкотоварни, лесно след корозия преносим мини-скоростна. - Той е толкова лек и малък, че можете да го носите със себе си навсякъде, идеален за ключодържател ключодържател и притежателя на таблетки. - В него могат да се съхраняват лекарства за спешни случаи и туба-органайзер за хапчета. -Той има по-голям капацитет за съхраняване на различни хапчета, чанта за хапчета. - Той е оборудван с непрозрачна, здрав и запечатани контейнера за лекарства.Описание на продукта Ключодържател за чантата е Изработена от висококачествен и траен латунного материал, тя е безопасна и здрава.Бутилка с хапчета за оцеляване искате да имате универсален държач за съхранение?Тогава нашата малка кутийка за хапчета внимателно проектирана за вас.Месинг титуляр за хапчета Можете свободно да съхранява собствените си обекти в съответствие с вашите нужди.

R

Продукти в категория