.

.

Angoily 250шт Закачалка Украса Офис Декор Ястие Снимка Куки Притежателите на Вертикална Посуда Кухненски Снимки S Декоративни Монтируемые X. Аксесоари за картини Ресто?

Angoily 250шт Закачалка Украса Офис Декор Ястие Снимка Куки Притежателите на Вертикална Посуда Кухненски Снимки S Декоративни Монтируемые

BGN 19.06
Продукти

Стенни закачалка за кухненски чинии : Отлично качество на изработка куки ще ви гарантира по-дълъг живот и приятни впечатленияЗакачалка за лепило плочи : Дизайн куката е проста, не изисква сложни за инсталиране и лесен за използване.Лигав кука за окачване на : - Пластмасови вертикални притежателите плочи са лесни и практични, те са лесни за инсталиране и използване.Куки с самозалепваща се плоча : издръжлив пластмасов материал, конструкция за еднократна употреба, кука лесно да се деформира или.Закачалка за чинии : Кука е с вертикална подвесную конструкция, която позволява пълноценно използване на пространството.Стенни закачалка за кухненски чинии : Отлично качество на изработка куки ще ви гарантира по-дълъг живот и приятни впечатления.Закачалка за лепило плочи : Дизайн куката е проста, не изисква сложни за инсталиране и лесен за използване.Лигав кука за окачване на : - Пластмасови вертикални притежателите плочи са лесни и практични, те са лесни за инсталиране и използване.Куки с самозалепваща се плоча : издръжлив пластмасов материал, конструкция за еднократна употреба, кука лесно да се деформира или.Закачалка за чинии : Кука е с вертикална подвесную конструкция, която позволява пълноценно използване на пространството.Пратката включва 50 x закачалки за чинии Особености - Закачалка за съхранение на чинии е изработена от безопасна пластмаса и може да се използва в продължение на дълго време. - Дизайн куката е проста, не е необходима сложна инсталация, и той е лесен за използване. - кука за съхранение на чинии, залепен отзад, невидим дизайн, може да е добре да показвате на вашите чинии. - Материал : Пластмаса. - Размер (И) : 3. - издръжлив пластмасов материал, конструкция за еднократна употреба, кука лесно да се деформира или. - Специално разработена за закачане на съдове.Прост дизайн, бяла форма, много лесен за използване.Описание на продукта Лепкава куки за чинии, Изработени от пластмаса, който не пада, има дълъг срок на служба и могат да издържат на продължителна употреба.лепкава кука за дрехи, закачалки Търсите удобен една кука за покривки?искате максимално използване на вертикалното пространство?Тази кука ще бъде за вас, чудесен избор.

R

Продукти в категория