.

.

Шкурка за шлайфане на детайли Utoolmart, Триъгълен Опесъчаване хартия, Шлайфане площадки с куки и вериги, Триъгълни Осцилиращ Мультиинструмент, 400 гр., 15 бр.

Шкурка за шлайфане на детайли Utoolmart, Триъгълен Опесъчаване хартия, Шлайфане площадки с куки и вериги, Триъгълни Осцилиращ Мультиинструмент,

BGN 2.33
Продукти

【СПЕЦИФИКАЦИЯ】- Размер на шкурката : 80 x 80 x 80 mm / с 315 "x 3,15" x 3,15", 400 гр.Подходящ за wheelhead машини с диаметър 80 мм (3,15 инча). 【Основа и abra】-Конструкция с плетене на една кука и линия отзад, лесно и бързо е залепен.Здрав, издръжлив и практичен.Изработена от глиноземистого абразива, опесъчаване хартия има антистатични свойства и не се запушва.Идеален за шлифоване и полиране. 【УНИВЕРСАЛНО приложение】 - Широко се използва при шлифовании и полиране на метал и неметални, дърво, каучук, кожа, пластмаса, камък, стъкло и други материали. 【КАК да ИЗПОЛЗВАТЕ】 - Могат да бъдат монтирани на електрическа полировальную колата и въздушна шлифоване на машината.За опесъчаване машина се привежда в движение триъгълна шлифоване хартия за бързо възвратно-прогресивното движение, за да се подобрявам и отрязване на детайла. 【СЪВЕТИ】 - Скорост на въртене трябва да бъде колкото е възможно по-горе.Избягвайте проливането на зърнени култури, което ще доведе до ниско качество на обработка. 【СПЕЦИФИКАЦИЯ】- Размер на шкурката : 80 x 80 x 80 mm / с 3.15 "x 3,15" x 3,15", 400 гр.Подходящ за wheelhead машини с диаметър 80 мм (3,15 инча). 【Основа и abra】-Конструкция с плетене на една кука и линия отзад, лесно и бързо е залепен.Здрав, издръжлив и практичен.Изработена от глиноземистого абразива, опесъчаване хартия има антистатични свойства и не се запушва.Идеален за шлифоване и полиране. 【УНИВЕРСАЛНО приложение】 - Широко се използва при шлифовании и полиране на метал и неметални, дърво, каучук, кожа, пластмаса, камък, стъкло и други материали. 【КАК да ИЗПОЛЗВАТЕ】 - Могат да бъдат монтирани на електрическа полировальную колата и въздушна шлифоване на машината.За опесъчаване машина се привежда в движение триъгълна шлифоване хартия за бързо възвратно-прогресивното движение, за да се подобрявам и отрязване на детайла. 【СЪВЕТИ】 - Скорост на въртене трябва да бъде колкото е възможно по-горе.Избягвайте проливането на зърнени култури, което ще доведе до ниско качество на обработка.

R

Продукти в категория