.

.

CZDYUF Слънчева Светлина На Открито Водоустойчив Слънчева Светлина за Декорация на Градината през Цялата/Кв. Балкон Празнично Осветление (Размер: Кръгла)

CZDYUF Слънчева Светлина На Открито Водоустойчив Слънчева Светлина за Декорация на Градината през Цялата/Кв. Балкон Празнично Осветление

BGN 3.33
Продукти

1 Той автоматично светва в мрака и автоматично се зарежда в рамките на деня. Страхотен дизайн танцово пламък : по-безопасна алтернатива на истински "пламък" -led светлини - това е безопасен, мек и емоционално светлина. Батерията не се изисква, зависи изцяло от слънчева енергия : той събира слънчева енергия през целия ден, след това се включва автоматично изключване.Слънчево акупресура осветление използва слънчевата енергия, така че можете да го използвате навсякъде, където искате!. Слънчева светлина-факли са предназначени за това, за да можете да ги инсталирате в двора, пътеките, басейни, градини, тераси, заборах, палуби, или за дейности на открито, като например парти, къмпинг, барбекю, сватби, ден на благодарността, Коледа. Лесна инсталация : кабели не се изисква, просто изберете някоя ви харесва горелката и се насладете на топлината. Той автоматично светва в мрака и автоматично се зарежда в рамките на деня. Страхотен дизайн танцово пламък : по-безопасна алтернатива на истински "пламък" -led светлини - това е безопасен, мек и емоционално светлина. Батерията не се изисква, зависи изцяло от слънчева енергия : той събира слънчева енергия през целия ден, след това се включва автоматично изключване.Слънчево акупресура осветление използва слънчевата енергия, така че можете да го използвате навсякъде, където искате!. Слънчева светлина-факли са предназначени за това, за да можете да ги инсталирате в двора, пътеките, басейни, градини, тераси, заборах, палуби, или за дейности на открито, като например парти, къмпинг, барбекю, сватби, ден на благодарността, Коледа. Лесна инсталация : кабели не се изисква, просто изберете някоя ви харесва горелката и се насладете на топлината. Той автоматично светва в мрака и автоматично се зарежда в рамките на деня. Страхотен дизайн танцово пламък : по-безопасна алтернатива на истински "пламък"-led лампа, за да осигурява безопасен, мек и емоционално светлина. Батерията не се изисква, зависи изцяло от слънчева енергия : той събира слънчева енергия през целия ден, след това се включва автоматично изключване.Слънчево акупресура осветление използва слънчевата енергия, така че можете да го използвате навсякъде, където искате!4.

R

Продукти в категория