.

.

Кутия за Котешки Тоалетни, Полузакрытый котешката с Лъжичка за Пресяване на отпадъци, Антилегко Моющийся Кутия за Котешки Тоалетни за котки, Кучета, Малки домашни ?

Кутия за Котешки Тоалетни, Полузакрытый котешката с Лъжичка за Пресяване на отпадъци, Антилегко Моющийся Кутия за Котешки Тоалетни

BGN 1.33
Продукти

【Обхват】 Този полузакрытый котешката тоалетна е подходяща за следните котета, хамстери, зайци и други малки домашни любимциКутия за котешки тоалетни под формата на сладка котка, практичен и украса за дом, идеален подарък за любителите на домашни животни. 【, Подходящи за малки домашни любимци】 Открит кутия за отпадъци, предназначени за осигуряване на достатъчно пространство за котки и бърз достъп, както и лесно почистване на котешки отпадъци. Размер : приблизително 36 x 27 x 14,5 см, компактен размер, предназначени за настаняване на котенца и спестяване на отпадъци. 【Пълен комплект за котешки тоалетни】В комплект кутия за котешки тоалетни се включва съответната гребло за боклук и полирана вътрешна повърхност, която е лесна за почистване.Котешката тоалетна е изработен от висококачествен полипропилен материал, който е траен и издръжлив за да се осигури дълъг експлоатационен срок. 【Стягане】 Стената и задната част на контейнера за боклук са достатъчно високи, за да се предотврати работна боклука по пода. 【Преносим котешки тоалетна】 Удобна дръжка за носене под педала за лесен достъп.С подаренной окачен шпатула за котешки тоалетни почистването става по-лесна.Преносим котешката тоалетна, подходящо за използване на закрито, пътуване на открито.Параметри : Тип на продукта : Полузакрытый котешката Материал : рр Размер : приблизително 36x27x14,5 см / 14,2x10,6x5,7 инча съдържание на Пакета : 1 х Чекмедже за котешки тоалетни 1 x Капак кутия за котешки тоалетни 1 х лъжичка за котешки тоалетни Забележка : 1. Моля, се допуска отклонение от 1-2 см/0,4‑0,8 инча при ръчно измерении2. Моля, мярка на вашия любимец, за да се уверите в точността на размера.

R

Продукти в категория