.

.

Покани за детски душ в Пликове, Писмо-покана за участие в горската тематика, Стикери с участието на горски животни, благодарим Ви за празник с нас.

Покани за детски душ в Пликове, Писмо-покана за участие в горската тематика, Стикери с участието на горски животни, благодарим Ви за празник

BGN 0.33
Продукти

❤ ПАКЕТЪТ ВКЛЮЧВА : Вие ще получите комплект от 25 покани, 25 зелени пликове и 25 стикери ❤ Перфектен размер : размер на покани - 4 "x 6", пликове - с 4.3 "x 6,3", размер етикети - 2 инча. ❤ГОРСКИ ПОКАНИ : Горски покани са подходящи за вашия детската душа, Горски покани и добри етикети правят къпането на вашето дете е по-интересно.Стикери могат да се залепят не само на пода, но и върху кутията с храна, като придава по-празнична атмосфера. ❤Качество на производство : използването на съвременни технологии за печат печат на наситени и ярки цветове на висококачествен картон, всеки детайл, представена на фотографията, ще бъде показана на самия продукт толкова ярко, както на картинката. всеки детайл, представена на фотографията, ще бъде показана на самия продукт толкова ярко, както на картинката.

R

Продукти в категория