.

.

Housoutil Ретро Декор Ретро Декор 3шт Декоративен Месинг болт ковчег за бижута заключване за засова ковчег за бижута панти и засовы ковчег за бижута Закопчалката Заклю?

Housoutil Ретро Декор Ретро Декор 3шт Декоративен Месинг болт ковчег за бижута заключване за засова ковчег за бижута панти и засовы

BGN 0.67
Продукти

Цинк сплавРетро болт и скоба-Определяне на обтегач направена от материал от с сплав, осигурява здравина и не се поддава.Стари прозорци ключалки - Благодарение на компактните им размери и простота на употреба, те наистина са отлични инструменти за дома, офиса, магазина и така нататък.Старинни брави и ключалки за сандъка - Ако искате да направите дома си весел и уникален, добавянето на ключалки и наистина може да създаде напълно нова атмосфера в дома си.Обтегач ковчежета за бижута - Нанасяне на една дървена кутия, калъф за бижута, подарък кутия и т. на Обков за дървена капаче на кутията - Антични цветове, изискан модел и красива форма ще направят вашата кутия необичайно.Ретро болт и скоба-Определяне на обтегач направена от материал от с сплав, осигурява здравина и не се поддава.Стари прозорци ключалки - Благодарение на компактните им размери и простота на употреба, те наистина са отлични инструменти за дома, офиса, магазина и така нататък.Старинни брави и ключалки за сандъка - Ако искате да направите дома си весел и уникален, добавянето на ключалки и наистина може да създаде напълно нова атмосфера в дома си.Обтегач ковчежета за бижута - Нанасяне на една дървена кутия, калъф за бижута, подарък кутия и т. на Обков за дървена капаче на кутията - Антични цветове, изискан модел и красива форма ще направят вашата кутия необичайно.Пратката включва 12 x брави за шкатулок за бижута Характеристики - Нанасяне на една дървена кутия, калъф за бижута, подарък кутия и т. - Материал : цинк сплав. - Цвят : Бронзов. - Антични цветове, изискан модел и красива форма ще направят вашата кутия необичайно. - Замъкът-обтегач е изработен от материал от с сплав, осигурява здравина и не се поддава на обработка. - Идеален мебелен аксесоар за дома, офиса, магазина и така нататък. - Чудесно за старинна дървена кутия, сверхмощной дървени кутии, кутии за бижута, набор от инструменти и т. Информация за продукта е Изработен от качествени и трайни материали.Отнася се за винтажной дървена кутия и ковчега за бижута, примерочной, баня, тоалетна, выдвижному кутия, мебели и т. са деликатни и лесни за инсталиране.Можете да го използвате като замъка за малки луксозни кутии.

R

Продукти в категория