.

.

Капак Клапани, За Състав на колелото Arenbel, 4 опаковки, вентилът За Джанта гуми с Череп, Идеален За Леки автомобили, товарни автомобили, Велосипеди, Мотоциклети, Атрак?

Капак Клапани, За Състав на колелото Arenbel, 4 опаковки, вентилът За Джанта гуми с Череп, Идеален За Леки автомобили, товарни

BGN 5.99
Продукти

Тези шапки клапани, гуми с пръчка могат защита на вашите клапани и мръсотия, и можете да замените оригиналната неисправную капачката на вентила на гуматаДелото състав на вентила на гумата е изработен от здрава смола и алуминий.Вътрешната част на капака има въртящата резба конструкция, може да е здраво затегнат към штоке клапан гуми, ефективно предотвратяване на протичането на автомобила.Подходящи за леки автомобили, мотори, камиони, мотобайков, джипове и други превозни средства. ★ ФОРМА на ЧЕРЕПА - Атрактивен автомобилен аксесоар, лесно ще забележите, когато ремонтни работилници забравят да го инсталирате. ★ СТРУКТУРА на РЕЗБА -Вътрешна част на капака е въртящата се структура на резби, тя може да прилепва плътно към штоку клапан гуми, ефективно предотвратяване на протичането на автомобила. ★ УНИВЕРСАЛНИ КАПАЧКИ за КЛАПАНИ, ГУМИ - подходящи за леки автомобили, джипове, камиони, мотори и други видове транспорт. ★ ЛЕСЕН за инсталиране - можете да го инсталирате, без никакви допълнителни инструменти, много лесно и удобно. ★ СЛУЖБА удовлетвореност - Ако имате някакви въпроси по капака на автомобила джантата на колелото, можете да се свържете с нас по електронната поща по всяко време. ★ ФОРМА на ЧЕРЕПА - Атрактивен автомобилен аксесоар, лесно ще забележите, когато ремонтни работилници забравят да го инсталирате. ★ СТРУКТУРА на РЕЗБА -Вътрешна част на капака е въртящата се структура на резби, тя може да прилепва плътно към штоку клапан гуми, ефективно предотвратяване на протичането на автомобила. ★ УНИВЕРСАЛНИ КАПАЧКИ за КЛАПАНИ, ГУМИ - подходящи за леки автомобили, джипове, камиони, мотори и други видове транспорт. ★ ЛЕСЕН за инсталиране - можете да го инсталирате, без никакви допълнителни инструменти, много лесно и удобно. ★ СЛУЖБА удовлетвореност - Ако имате някакви въпроси по капака на автомобила джантата на колелото, можете да се свържете с нас по електронната поща по всяко време.

R

Продукти в категория