.

.

Набор от скотчей за васи Ieebee 52 Ролка, Лента за васи Galaxy от златно Фолио за правене на списания, Лента за Васи 4 Размера за scrapbooking, Набор на дневници Направи си сам, Рък?

Набор от скотчей за васи Ieebee 52 Ролка, Лента за васи Galaxy от златно Фолио за правене на списания, Лента за Васи 4 Размера за scrapbooking,

BGN 5.93
Продукти

4 размера, много варианти - можете да получите 52 ролка различни шарки, 4 размера ленти за васиОбщата дължина на всяка ролка е 3 м (9,84 фута). 5 мм * 12 рула (0,2 инча), 10 мм * 16 ролки (0,4 инча), 15 мм * 20 роли (0,6 инча), 30 мм * 4 ролка (1,18 инча). 4 вида-широка и тънка лента за вася ще направят вашите творения на по-наситени и разнообразни.Позлатени и посребрени ленти Galaxy washi с уникална златно и сребърно фолио блясък, ние използваме рафинирани процеса на печат.Цветна неясна лента Galaxy изглежда мистериозно и мечтательно, на нея са изобразени на съзвездието, небожители, слънцето, звездите, планетите, метеори, мъглявини, на сърцето, на лука, на луната и други фантастични и цветни рисунки серия на звездното небе в галактиката.Звездното небе - това е символ на вечността, а звездното небе символизира късмета.Тази неясна лента ще ви позволи да разгледате безкрайна вселена и др.Широко приложение - може да използвате нашата правене на обемна лента васи за всички естетически творчество : комплект за правене на художествени списания, за да проверите за scrapbooking и ръкоделието, планер, материали за diy, куршум за списания, библията, рамки за снимки, украса за партита.Като най-добрия подарък - този набор ленти за васи се предлага в уникална кутия за подарък, която сме разработили специално за тази лента, която също е украсена с галактика от звезди и милейшим благословия.Вие определено можете да видите, с каква грижа се отнасяме като към полето, така и към лентата васи, така и тази декоративна лента - за най-добър подарък за децата си, приятелите и семейството.Дали за рожден ден, парти или празник, те са най-яркото присъствие.Високо качество - Нашите златни етикети washi tape са изработени от японска хартия, която е безопасна, не е без аромат и лепкава.Модел, злато и сребро на всеки рула много нежни.Нашата цел : потребителите получават възможно най-добрия опит, ако имате някакви проблеми в процеса на използване, вие можете да се свържете с нас и ние ще ви възстановим парите без никакви условия. 52 Ролка, 4 размера ленти за васи. - Общата дължина на всяка ролка е 3 м (9,84 фута). - 5 мм * 12 рула (0,2 инча). - 10 мм * 16 ролки (0,4 инча).

R

Продукти в категория