.

.

Комплект кръгли Разделочных Дъски WinTruffles - Сиренето Дъска и Комплект Ножове, Комплект Сирене Дъски, Подаръчен Комплект Сирене Дъски, Дъска за Рязане на колбаси, Дъс?

Комплект кръгли Разделочных Дъски WinTruffles - Сиренето Дъска и Комплект Ножове, Комплект Сирене Дъски, Подаръчен Комплект Сирене

BGN 18.45
Продукти

Не е нужно да се харчат пари за някакви други обслужващи ястия, Win Truffles - е пълен набор от заведения за хранене дъскиУдобен за съхранение, компактен дизайн.Лесно за почистване, с водоустойчив - ръчно пране и высушивание чиста кърпа.Направено по съвест.Красиво опаковани, готови за подарък.Универсално решение за елегантна презентация.Сега можете да поднесете на любимите си месни закуски в изискания стил на кръгла дъска за рязане Win Truffles.Вырезанная от естествена дървесина на акация, нашата 13-инчовата дъска за рязане ница-различна здравина, надеждност и декоративни.Живеят в малък дом, където няма място за съхранение на нещата?Нито дума повече!.Компактен, лесен за съхранение кръгла сирене дъска Win Truffles, създадена за подобряване на качеството на обслужване и да го изтънченост, е предпочитана дървена дъска за дъска за провеждане наричат вечери, дегустации на вина и кейтеринга дейности.Всяка домакиня би искала да се забавлявате с помощта на този поднос с месни закуски, или да представи го като подарък за нов дом, за празник или баба си за деня на майката. Кръгла дъска от акация. 4 керамични чаши за обмакивания. комплект ножове за сирене от 4 части, изработени от неръждаема стомана. 4 обслужващи вилици от неръждаема стомана. 4 притежателя на карти. 10 карти за разбиване на ивици, сирене чинии.

R

Продукти в категория