.

.

ARTINME Голяма афроамериканская Стенни живопис, Черни Жени и Момичета, Живопис върху Платно, Стенни картина с Принтом за Всекидневната, Стенен декор Спални (12x36 инча, к?

ARTINME Голяма афроамериканская Стенни живопис, Черни Жени и Момичета, Живопис върху Платно, Стенни картина с Принтом за Всекидневната,

BGN 2.33
Продукти

Всички наши картини са със защитени авторски праваМодерна технология на печат ultra HD.Всеки детайл е безумно ясна.Професионални акрилни мазки на четката на нашите художници.Пълна текстури и акценти.Водоустойчив безопасни мастило и боя без мирис, устойчиви на избледняване.Хлопчатобумажный и найлонов платно за най-добър стречинг.Идва готов за вывешиванию от кутията!.Галерия, завернутая ръчно.Отзад са монтирани куки за снимки.Дръж го при себе си на стената и веднага започват да получават комплименти от техните приятели и семейства!.Украсили вашия нов дом? Това е завършек!.Уморен от рутинна? - Това, определено, ще ви пространство!.Желание да се поглезите с нещо перфектно? - Правилният!.Искате ли да направите подарък за някой специален? Блестящ избор!. 【АФРОАМЕРИКАНСКИЙ СТЕНЕН ДЕКОР】Арт размер 12 "x 36" x 0,9 x 3, панел, галерия навива на масив дърво. 【КАЧЕСТВО】 Печат на изображения Ultra HD платно премиум-клас. Забележителни 3 D детайли, които сте добавили ръчно с помощта на нож за рисуване, водоустойчиви, устойчиви на избледняване, са идеални за дома. 【ЛЕСНО подвешивается 】 Лек.Всеки панел с картина върху платно вече опъната върху рамка от масив смърч, завернута в галерейную филм, снабдени с куки и аксесоари, е готов за вывешиванию от кутията.Дръж го при себе си на стената и започнете да получавате допълнения към тази снимка черната афроамериканки от техните приятели и семейства сега!. 【УНИКАЛЕН ДИЗАЙН на ПЛАТНОТО】 Направи изявление във всеки съвременен стил дом декор!Идеална идея за декор на вътрешните стени на дома, като хол, спалня, кухня, баня, студио, СПА център, стая за гости, офис и други.Отличен избор за подарък за вашите любими хора. 【МОЛЯ, ОБЪРНЕТЕ ВНИМАНИЕ】 ВСЯКО ПРОИЗВЕДЕНИЕ НА ИЗКУСТВОТО Е УНИКАЛНО.На външен вид може да се различава от уеб снимките, поради ефекти на ръчно рисувани и разлика в размера. 【АФРОАМЕРИКАНСКИЙ СТЕНЕН ДЕКОР】Арт размер 12 "x 36" x 0,9 x 3, панел, галерия навива на масив дърво. 【КАЧЕСТВО】 Печат на изображения Ultra HD платно премиум-клас. Забележителни 3 D детайли, които сте добавили ръчно с помощта на нож за рисуване, водоустойчиви, устойчиви на избледняване, са идеални за дома. 【ЛЕСНО подвешивается 】 Лек.

R

Продукти в категория