.

.

Tofficu 30шт Крафт Хартиена Корица за книга Празен Албум за Рисуване, Корица за Вестник книги, Черни Празни Книги, Черен Декор, Черна Крафт-хартия, Кафява Хартиена Портр?

Tofficu 30шт Крафт Хартиена Корица за книга Празен Албум за Рисуване, Корица за Вестник книги, Черни Празни Книги, Черен Декор,

BGN 9.25
Продукти

ЗАЩИТНО ПОКРИТИЕ ЗА книги - на нея може да се пишат имена на предмети, класове, телефонни номера и друга информация дръжка, така че никога не трябва да се притеснявате за загуба на вашите книгиФИЛМ ЗА КНИГИ - прекрасен подарък за рожден ден или празник на ваши съученици, деца, учители, канцеларски учениците - Тя предпазва вашите книги от мазни отпечатъци, следи от химикалки, прах и мръсотия.КОРИЦА ЗА КНИГА - ефективен помощник за защита на учебници, тетрадки, проектанти.ДЕКОРАТИВНА КОРИЦА за КНИГА - Образователен и специален подарък за вашите приятели, деца, учители, съученици или други хора на рождения им ден, Коледа, Ден на учителя и ежедневното използване.ЗАЩИТНО ПОКРИТИЕ ЗА книги - на нея може да се пишат имена на предмети, класове, телефонни номера и друга информация дръжка, така че никога не трябва да се притеснявате за загуба на вашите книги.ФИЛМ ЗА КНИГИ - прекрасен подарък за рожден ден или празник на ваши съученици, деца, учители, канцеларски учениците - Тя предпазва вашите книги от мазни отпечатъци, следи от химикалки, прах и мръсотия.КОРИЦА ЗА КНИГА - ефективен помощник за защита на учебници, тетрадки, проектанти.ДЕКОРАТИВНА КОРИЦА за КНИГА - Образователен и специален подарък за вашите приятели, деца, учители, съученици или други хора на рождения им ден, Коледа, Ден на учителя и ежедневното използване.Пратката включва 30 x кориците за книги Характеристики - Размер L/A4 : приблизително 30x21 см/11,81x8,26 инча Амбалажна хартия за книги. - Размер S / 22 K : Приблизително 21 x 15 см / 8,26 x 5.9 инча в покритие от крафт хартия. - Материал : Покритие от крафт хартия в книгата се твърди корици. - Размер M /16 K : прибл. Защитно фолио за книги размер 26 х 19 см /10,23 х 7,48 инча. - Цвят : Както е показано на училище принадлежностях. - Изящна изработка и материал, цвят и модел лесно отклеить от мраморни корици на книги. - Образователен и специален подарък за вашите приятели, деца, учители, съученици или други хора на рождения им ден, Коледа, Ден на учителя и ежедневното използване на black. - Информационен панел може да се гарантира, че вашите изгубени книги ще се възстанови в корицата на книгата. - Просто, но практично, лесно да се прилага върху книга, много бърз и удобен албум за изготвяне на kraft.

R

Продукти в категория